Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sme psychicky na dne

Príspevok v téme: Sme psychicky na dne
laila

S manželom máme 2deti hypoteku,ja som po rodičovskej nezamestnaná amanžel prišiel prednedávnom o prácu.Už si naozaj neviem čo myslieť.Manžel od skoly stále pracoval ateraz si nemôže nájsť prácu.Somnou to tiež nieje bohvie čo ja som mala problém skoro stále.v podstate som mama na plný uväzok.Kým su deti malé nemôžem ísť do práce.raz je jedna chorá potom druhá ,prázdniny,nemá mi kto pomôcť.Manžel s nimi ostať nechce.Najhoršie ,že upadá do čoraz väčšej depresie.Navštevuje aj psychiatricku ambulanciu už dlhšie,berie lieky ale už je to na nevydržanie.nemôžeme sa vymotať už si naozaj myslím,že nás niekto zaklial :(

Agnes999

Neprijemna situacia :-( A asi este byvate v nejakej hladovej doline kde sa tazko hlada praca co. No tazko vam ja poradim, snad nech skusi pracu aj vo vzdialenejsom meste a bude dochadzat. A zobrat akukolvek pracu, aspon na zaciatok, aj ked nebude v jeho obore.

Bu :-)

joj, urcite nie ste sami, co maju take problemy....
ja zhruba to iste...po rodicovskej som sa nemala kam vratit do prace...ale aj tak najst novu pracu od 8 do 4...pretoze malu potom nemam kam dat...atd...mavam az stavy uzkosti..doporucila mi doktorka psychiatra.....hruza...ale nevzdavam to...
zacala som chodit na jogu, cvicit...a verit, ze sa to zlepsi...na 100 percent...proste musi