krasny podvecer:)len by ma zaujimali vase nazory:)
Ja mam skoro 22 a este som stale panna...no a vcera som mala taky pekny romanticky vecer so super kamaratom ktoreho mam aj dost rada...on ze vraj by aj nieco chcel so mnou mat no ked som mu odpovedala na jeho otazku ci uz som sa milovala ze este nie ostal proste zaskoceny a nas vecer sa skoncil tak ze sme sa v \"tichosti\" kazdy rozisli kazdy na svoju stranu...to uz je vazne take cudne ak baba je este v \"takom\" veku panna alebo chalani si viacej vazia baby co daju na poziadanie?
staromodne?
Napism Vam nazor chalana. Mozno vela zien ma bude pokladat za blbca ale... Mam 19 rokov a nedavno som zazil podobnu situaciu. S holkou mi bolo vazne super, stretavali sme sa, pisali volali a podobne. Mali sme aj trochu erotickeho dobrodrustva a vsetko bolo fajn. Az jedneho vecera mi povedala ze je panna. Ona mala tiez 22 (Len dufam ze nepisem jej pribeh). No a proste ked mi to povedala a ja som si v hlave premietol aky ja som viedol zivot a co vsetko som uz "premiloval" tak aj keby ma nutili tak by som sa s nou nedokazal milovat. Nie preto ze by mi vadilo pannenstvo. sex s pannou som mal uz viac krat je to podla mojho nazoru pekny sex. Ale islo o to ze ja ten spratek mam mat sex s tak nevinnou holkou? Pisete ze si tu holku nevazil a ze mu islo len o sex ale moze to byt uplne inac. Ze mu na tej holke tak zalezalo ze racej ukoncil vsetky kontakty s nou aby jej neublizil...
Napism Vam nazor chalana. Mozno vela zien ma bude pokladat za blbca ale... Mam 19 rokov a nedavno som zazil podobnu situaciu. S holkou mi bolo vazne super, stretavali sme sa, pisali volali a podobne. Mali sme aj trochu erotickeho dobrodrustva a vsetko bolo fajn. Az jedneho vecera mi povedala ze je panna. Ona mala tiez 22 (Len dufam ze nepisem jej pribeh). No a proste ked mi to povedala a ja som si v hlave premietol aky ja som viedol zivot a co vsetko som uz "premiloval" tak aj keby ma nutili tak by som sa s nou nedokazal milovat. Nie preto ze by mi vadilo pannenstvo. sex s pannou som mal uz viac krat je to podla mojho nazoru pekny sex. Ale islo o to ze ja ten spratek mam mat sex s tak nevinnou holkou? Pisete ze si tu holku nevazil a ze mu islo len o sex ale moze to byt uplne inac. Ze mu na tej holke tak zalezalo ze racej ukoncil vsetky kontakty s nou aby jej neublizil...
jajina, súhlasím s názorom evinky. ja som mala prvý sex v 19 a môžem úprimne povedať, že mi ešte nič nehovorilo, mohla som počkať a dozrieť... a ten môj vtedajší priateľ sa aj tak ukázal ako nie pravý a ako idiot ale bolo už neskoro....
nemyslim si ze si staromodna...je to skor zaujimave.....ja lutujem ze som nepockala tiez.....ukludnujem sa teda tym ze s tymto partnerom ktoreho milujem aspon viem co robit, ale aj tak..nieje to ziadna hamba byt v takom veku panna...a nieco ti poviem.....z toho co si napisala mam pocit ze ten tvoj kamos ma velmi rad sex a ked ti len tak povie ze by ho s tebou chcel mat tak mu o to islo a velmi vela.....neozval sa ti a to je zle......mal by byt rad ze si panna...a keby bol zaskoceny tak ti to povie...ze wau tak to som troska mimo, ale choval by sa uplne normalne...mal by si to vazit..a on si to nevazi...mozno som to pochopila uplne inak...a budes mavat rukou nad mojim nazorom...aleee citim to tak ze chcel sex a s pannou ho nece........ aleee to len moj nazor thak drzim palce....!! papa
Jajina,
odloz casopisy, vypni telku a konaj podla toho, ako sa citis...ja mam 28 a som stale panna a som na to hrda!Nevychvalujem sa s tym, lebo aj tak by mi nikto neveril, kedze som robila aj modelku a nudza o mna nie je...ale vazim si samu seba a som presvedcena, ze striedanie partnerov je plytke...tam niekde je jeden, ktory chce len tu svoju, jednu a ja ma to jedine a jedinecne vrele doprajem...:)tu nejde o maraton, ale o ten spravny cas..:)
Ja si tiež vôbec nemyslím,že si staromódna.Ja som o pannenstvo prišla na konci 20-tky.Nechápem,prečo sa tvoj kamarát zachoval takto,ked zistil,že si ešte panna.Môj priateľ bol práveže šťastný,že som bola jeho prvá.A ja som bola zasa šťastná,že aj ja som bola pre neho prvá.A to on mal 24.Bol to fakt pekný pocit,ked mi to povedal.A viem,že aj pre neho.Vek vôbec nie je podstatný, podstatné je, aby si vedela,že je to človek, s ktorým to chceš. Neviem,myslím si, že tvoj kamarát sa zachoval čudne.Ale držím palce... pa
podla mna urcite nie si staromodna, to sa len dnesne decka chcu nejako nasilu ponahlat, porozpravaj sa s nim o tom, ze aky ma na to nazor a tak podobne, hlavne byt otvoreni navzajom a vsetko bude v pohode...
pozri, pokial mas pocit, ze medzi vami by mohlo k niecomu dojst (dajme tomu, keby si mu nic nepovedala)a stojis si za tym , a mali ste ok vztah, tak sa s nim o tom porozpravaj..