Ahojtee.., no ako pozeram tak sa delite s skusenostami s kozmetikou, >| a pozeram, ze na celulitidu odporucate ten nivea good bye.. co urcite vyskusam, no ale mam aj taky prpoblem, ze ja som biela jak stena..., neviete z vlastnych skusenosti mi doporucit nejaky kreem, nechcem ziadny samoopalovaci krem, ani mlieko, mam od avonu, ale nejako mi to vzdy blbo ostane.. som cela flakataa.., teraz chodi v reklame od garnier v tom zltom obale... nema to niekto? pomaha?? aspon trosku, nechcem byt az taak neviem ako opalena.., len taky nadych... alebo poznate nejaky iny pripravok?? iba krem, samoopalovacie mlieka nechceeem, dakujeeem, za vase odpowede, ... :))
len tak... skusenosti...
ja na zhnednutie beriem betakaroten v tabletkach priblizne tri mesiace predtym, ako pojdem na slnko.. potom ma krasne dohneda opali. ak vsak nechces cakat na slniecko, odporucam krem od johnsons s kvapkou samoopalovacieho pripravku. kupila som si ho uz druhykrat a som maximalne spkojna s vysledkami..
z betakarotenu nezhnednes, iba ak by si sa opalovala. a ja ja som biela tak viem co je to ked vidis tie snede kocky a teba ani nevidno vedla steny. no ja som bola 4x v solarku a som spokojna je tomu uz 6 tyzdnov a stale mam farbu:) a ak nechces solarko tak si urob poriadne piling celeho tela a potom uz urcite nebudes mat flaky :)
začni jesť beta karotén,alebo mrkvu,ale pravidelne a uvidíš