Prosím vás ja viem že to nesúvisí so zdravím ale nesúťažíte niekto na martinuse o knihy? Potrebovala by som vedieť, ako sa volalo PFko kníhkupectva Martinus pre rok 2013...
Nevie to náhodou niekto ? Už sa to pokúšam uhádnuť asi pol hodku... :(
Ďakujem
Martinus
Slnečnica - samozrejme dávam medzeru slovami,len ma akurát nenapadlo tie dve slová napísať malými písmenami :-) , teraz je to už v pohode...
julinka
daj do vyhladavaca Martinusu meno Woody Allen, vyhodi ti par jeho knih, klikni na knizku, kde je on na obalke, taky cierno-biely obal tusim. Len na nu klikni a hned pod nou je ovecka (ak ju nevidis, chod nizsie, tam urcite je) Opises katalogove cislo tej knihy a otazku mas za sebou
Dobrý deň chcela by som sa spýtať na výzvu 18. viem že je to Woody Allen ale dalej neviem nájsť tú ovečku. prosím poradte dakujem :)
nie, dalsia vyzva este nebola. Treba cakat
išlo vám to aj dalej ako po 20-tku?
magda97 prečítaj si prvé príspevky v tejto diskusii, heslo tam bolo spomenute
diablica dávas aj medzeru medzi slovami? Skús reštartnúť prehliadač alebo použiť iný prehliadač. A možno máš zlé heslo :-))
Ďakujem slnečnica, už to mám :-)
a najnovší problém pri desine,heslo viem,je správne,ale napriek tomu mi ho nechce prijať ... kde je chyba? však si dávam pozor aj na interpunkciu
prosím vás pomôže mi niekto s tým PF-kom na rok 2013 nemôžem to nájsť :( ďakujem
diablica
zadaj do google ex libris martinus 2012 a hneď máš odpoveď :-)
rencalka, správne poradie viet z knihy Tá druhá je nasledovné: f b e c g a d