depresie zo vzhladu

Príspevok v téme: depresie zo vzhladu
petuliatko

mam strojcek. mam vyrazky. citim, ze som skareda, aj ked myslim, ze ked som mala okolo 11 rokov, bola som velmi pekna. bez sprosteho strojceka, ktory som ani vobec nepotebovala, lebo kebyze stesa vtedy na mna pozreli, mala som krasne rovne biele zuby... bez vyrazok som bola.
ako sa mam z toho dostat?

AKO MAM ZACAT MILOVAT SVOJE ZUBY AJ SO STROJCEKOM?
hanbim sa za strojcek, za vyrazky. citim, ze moj zivot je skazeny...

envy

aj ja som mala vyrazky, nosila som strojcek, a okrem toho mam po svojom otcovi nie zrovna najkrajsi nos(v detstve a na zakladnej skole sa mi posmievali nosata, co sa s mojou psychikou nieslo dost dlho). pozri, dnes mam dvadsat, vyrazky len obcas pred menstruaciou, strojcek nenosim (inak aby som nebola ako akakolvek ina kocka so zelezom v ustach, dala som si nan farebne gumicky, popros o ne svoju zubarku- ona mi ich este aj zoradila vo farbe duhy :) a existuju aj fosforove). ked teraz stretnem kamosky, kazda mi vravi, ze som strasne opeknela. peti, ak mas este roblemy s vyrazkami, kup si v drogiske pletovu vodu od manhattanu- taka bledomodra a obsahuje zinok, sice 2x nevonia, ale je velmi ucinna..

skratka si myslim, ze ak urobis zo svojich nedostatkov prednosti, mas vyhrate :) drz sa..a na posilnenie sebavedomia, baby, kuknite si toto: ziza.es :)

xixixi

kukni film 10 things i hate about u
a povedz chcela by si chcela racej camerona alebo toho joeyho
(aj ked ti to vobec nepomoze lebo to vlastne nema nic z temov ale je to super film kukni si toooooooo ˇ:)

marilyn

Vies co? Aj ja som mal obdobie, ked som mal zo svojho vzhladu strasne depresie (boli opravnene)..
Nevedel som sa dobre tvarit, mal som zo seba komplexy, celkovo som nevyzeral prave najlepsie..
Neviem ako sa to stalo, no postupom casu sa zacalo vsetko menit, pohlad do zrkadla bol prijemnejsi (niekedy som sa dokazal pozerat aj dve hodiny :))...
Proste som sa uplne zmenil, vyformovala sa mi nejako tvar, vedel som sa tvarit, pozerat, usmievat....
Bol som so sebou uplne spokojny, teda, aj som, pretoze za mnou opacne pohlavie zacalo evidentne pozerat a niektore jednotlivkyne aj balit :)
Vsetko chce cas, uvidis...

dodka

petuliatko ja som na tom bola podobne, nemala som sice strojcek ale strasne vyrazky a okuliare a zlte zuby a ani moja postava sa mi nepacila, no proste uplne zakomplexovana som bola. Dnes mam 18 a vsetko uz so mnou vyzera ovela lepsie :) len sa usmievaj a kasli na strojcek, ved ho nosi strasne vela bab a vobec to nie je hanba

nikola11111

petuliatko aj ja som mala strojcek a aj vyrazky ale neboj ked si v puberte je to pochopitelne a za par rokov si pomyslis ze aaka si stastna ze si ten strojcek mala .ja som ho tiez nenavidela lebo ked som sa usmiala na chalana aj sa ma lakol :D ale teraz ked ho uz nemam mam krasne rovne zuby a vsetci mi vravia ze mam krasny usmev za co vdacim len rovnatkam. a ked mas naozaj take velke vyrazky kup si clean and cear to vazne pomaha teda aspon mne a vyrazky ani pupaky nemam sice som este stale v obdobi puberty.drzim palce

biba

petuliatko... RADA pre teba .. hm .. ja mam 14 ..a od 11 rokoch myslim,mam tiez vyrazky .. este pred rokom.. som sa trápila...a drzala som v sebe zial..sama sebe som sa totalne hnusila!!..a potom??.. strojček na dolne zuby .. fuuha!! no este toto!!..teras som obycajna skarednica.. obcas sa mi vysmiali z vyrazok..trapila som sa.. mam 14 rokow.. teras uz nezialim,vyrazok je malo.. liecim si ich pripravkami.. a je to uzasny pocit:) .. velmi sa tešim zo zivota ..a myslim si ze aj napriek tomu som kráásna!!.. aj strojček je uz fuč.. a je to v poriadku.. tak hlawu hore.. ved pritazlivost ide z vnutra!!.. a aj nedokonalost je kráásna!!...aj ty si nadherna!

lencok1

mile petuliatko, vies zivot treba brat taky aky je...vsetko raz pominie, hlavne sa kvoli tomu netrap. Ja ked som mala asi 13 popalila som sa na nohe, velmi ma to stvalo, potom mi kadernicka totalne dokafrala vlasy...a ja som sa trapila...kazdy mi hovoril predtym aka som pekna a potom toto, ja koza som sa trapila...dnes to velmi lutujem, pretoze vsetko raz pominie...vlasy narastu, popalenina sa da prekryt, vyrazky zmiznu...ale jedine co tym trapenim mozes dosiahnut bude depresia...! a potom ked toto ostatne pominie nebudes sa moct zbavit depresie...takze hlavku hore,vsetko raz bude dobre...vzhlad neni vsetko, cim menej si to budes vsimat ty, tym skor sa to napravi, hlavne sa netrap....to moja skusenost...keby mozem vratit cas netrapim sa uz nad takymi vecami, skus byt nad vecou....a hlavne nezabudni ze kazdy z nas je svojim sposobom pekny!