Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môj priatel ma prestal milovat

Príspevok v téme: Môj priatel ma prestal milovat
wolff

mam vazny problem uz niekolko tyzdnov, a nech sa snazim, nech ho riesim akokolvek som uz zufala, nedokazem zachranit nas vztah. druha zena v tom nieje, to viem naisto, pretoze z prace chodi rovno domov, ak si aj vecer niekam vyjde, tak vzdy ideme spolu, cez vikendy. zistila som to pred 4-5 tyzdnami ze je ku mne chladny, uz mesiac mi nepovedal ze ma miluje, sex sme mali pred 2 tyzdnami-/ja som sa urobila 3x, jeho som chcela nakoniec dokoncit pusou, no neslo to, odtiahol mi hlavu a povedal nechaj to tak./ snazim sa nedavat najavo ze sa nieco deje, prave naopak som k nemu pozorna, mila, kazdy chlap by si zelal to iste. ;( Dnes som mu poslala na mobil 2 erot. fotky /niekedy sme si zvykli posielať, nazhavit sa na vecer/ cakala som aspon smsku, no pol dna sa mi vobec neozyval, ked som mu napisala ci ich dostal tak mi odpisal- ano,pa. Vcera som sa ho pytala ako je v praci ci z neho nieco vytiahnem ani bohovi. Takisto som sa chcela vecer s nim milovat no nepolohlo s nim,/ niesom skareda zena som mlada, a myslim ze dobre vyzerajuca/ Inokedy vedel na mna aj ziarlit, na kamaratov svojich ziarlil, a teraz nic, lahneme si vecer tak sa otoci a spi, ani sa neprituli, ani nic. Neviem co mam robit som bezradna, dievata zazili ste nieco take? pomaly ale isto ma prestava lubit. :´(

TinaM

podla mna robis unahlene zavery. Najprv sa s nim musis porozpravat o tom, co ta trapi. Mozno budes prekvapena, co ti povie. Mozno ma problemy v praci, alebo v rodine. Mozno zdravotne. AKo dlho ste spolu?