Prosím poradte mi, čo mám robiť. Už niekoľko týždňov ma striedavo pobolievajú kosti, väčšinou v nohách, raz aj ruka, také to "lámanie", teda bolestivosť. Ale nikdy nie kĺby. Dnes v noci som sa zobudila asi zatiaľ na najintenzívnejšiu bolesť, konkrétne stehenných oboch kostí, zaspať už som nemohla. Po niekoľkých hodinách bolesť poklesla, no úplne neustúpila. Naozaj si neviem predstaviť, od čoho to môže byť - okrem tých vážnych ochorení, na ktoré radšej ani myslieť nechcem.
Viete mi poradiť, čo to môže spôsobiť, resp ako to zistiť, chystám sa budúci týždeň za obvodnou, pred 2 týždňami mi brali krv, tam bolo všetko ok.
Ja už fakt neviem, môže to byť reuma, infekcia (momentálne mám slabú nádchu), nesprávna obuv? keď chodím, bolesť je menšia, teda nestupňuje sa, ani na dotyk nič nebolí, nezdá sa mi, že by som mala nejaký opuch.
Prosím pomôžte...
Bolesť kostí v nohách
no predpokladám že až tak dopodrobna nešli, nakoľko to bol bežný rozbor v rámci preventívnej prehliadky, vtedy to bolo ešte viac menej v poriadku, myslím tie bolesti, takže som sa na to doktorke neposťažovala. hodlám tam ale nabehnúť v pondelok, uvidíme kam ma pošle, no toto jej určite spomeniem, pre istotu :)
problém je, že posledných pár týždňov len behám po doktoroch - bola som na kožnom, budú mi o týždeň odstraňovať znamienka, na gynekológii - tam všetko v poriadku, ešte sa chystám na gastro...pričom ešte musím stíhať vlastnú robotu :( tak neviem ako to postíham ale zase to bude stres...
,,pred 2 týždňami mi brali krv, tam bolo všetko ok. " brali vam krv na zapalove markery predpokladam(?) ASLO, CRP, sedimentacia. testy na borelie, chlamydie , mykoplazmy boli robene tiez?
ja mam silne bodave bolesti kolien, prisli z jedneho dna na druhy doslova z hodiny na hodinu, chodim na reumatologiu, bola som na plucnom, nefrologii, kardio... je to zlozita cesta. mali by ste byt odoslana na reumatologiu kde sa presnejsie zisti co vam je, bezne testy od obvodneho nestacia.