Ja ju milujem, ona mna ale nie..

Príspevok v téme: Ja ju milujem, ona mna ale nie..
lingo232

Dobrý deň,

Mám 17 rokou a stretol som veľmi krásne dievča, hneď som sa asi zamiloval.. Začal som si s ňou písať, spočiatku všetko išlo v pohode poznáte ten pocit keď máte úsmev na tvári a ste šťastný ? Pri nej ho ja mám..
Neváhal som a pozval som ju von.. Prijala a stretli sme sa, ako sme sa stretli objali sme sa, šli sme do parku rozprávali sa, hovorili si vtipy, smiali sa zabávali :)... No po čase zmenila tému na svojich EX.. Do toho zapojila ešte dákeho chalana ktorého by po*ebala a tak.. úplne som zneistel,.. pol som presvedčený že jej dám pusu no po tomto som bol mimo.. ah. Šli sme ďalej prešli sme okolo môjho domu, popri rieke, pravdaže sme stále sa rozpravali, vravela mi problémi v jej rodine a také veci okolo toho.. nakoniec som ju šiel odprevadiť.. Boli sme na konci pred jej vchodom.. Pozerali sa na seba a rozprávali o všeličom no ja som nedokázal jej povedať aký som šťastný s ňou že ju Milujem a že je pre moje srdce dokonala proste som to nedokázal.. Na druhý deň mi na fb hneď napísala a ja som jej napísal to čo som sa bál povedať von.. Spravil som chybu že som jej to nepovedal do oči.. Milujem ju... ale odpísala mi že som zlatý no nepozná ma ešte dobre a tak.. od vtedy zmenila správanie ako keby ma trochu začala ignorovať.. Bojím sa že to už nevíde ... som zúfali, prosím poradte mi..