Chlapi, chcem sa vas opytat, do akej miery vas ovplyvnuje to, ked vasa partnerka zaraba ovela viacej ako vy (napr. az 5-nasobne). Je to pre vas nejaky problem, trpi nejako vase ego? dokazali by ste fungovat bez problemov v takomto vztahu? Boli by ste ochotni pripadne takejto zene pomahat v podnikani, ak by vas o to poziadala a prinieslo by to viacej penazi do domacnosti?
Ked zena zaraba viac
Dievcata Vy ste inac sikovne, na Slovensku 5K, kks klobuk dole, ja ked som sa aj trhal na Slovensku som sa k tomu ani nepriblizoval ...
ja sice nie som muz, ale som na tom podobne ako ty. ked som si mojho muza brala pred 20 rokmi, zarabala som len asi o tretinu viac ako on. vtedy to vnimal ako fajn skutocnost, aspon sa nemusi on tak namahat a rodine to pomoze. postupne ale lenivel, zatialco ja som sa stale usilovala. studovala, aktivne zvladala povinnnosti v rodine, starostlivost o tri deti, aj si zvysovala kvalifikaciu. momentalne moj muz zaraba 550,- eur a ja asi tak ako ty. on uz na sebe vobec nepracuje, o nic sa neusiluje a len si uziva vsetko, co som obstarala ja. stal sa z neho lenivec a darmozrac. nepomoze nic ani v domacnosti, ale jeho drzost vzrastla ako eifelovka. je vulgarny, hadavy, zacina sa kamaratit s alkoholom. sme na najlepsej ceste rozist sa, ibaze si narokuje na polovicu vsetkeho, co sme za tu dobu nadobudli. z mojich penazi. som pripravena aj na to, lebo jeho agresivita uz nevesti nic dobre.
mame par spolocnych znamych a vsetci mi hovoria, ze za chrbtom ma moj muz vychvaluje a pysi sa, aku ma sikovnu zenu. doma zial ma pre mna iba vulgarne oznacenia. v kazdom jeho prejave citit komplex menejcennosti, ktory sa usiluje zamaskovat agresivitou. pritom je to inteligentny chlap, ktory mohol dosiahnut daleko viac ako ja, keby nebol lenivy.
takze: dobre zvaz vlastnosti tvojho partnera, ci je aktivny, snazivy, ci ma v sebe aspon trocha ludskych ambicii. tym nemam na mysli karierizmus, ale prirodzenu snahu neostat lezat na gauci pred telkou s flasou piva na stole, ale nieco uzitocne aj vykonat. ak je to muz, ktory sice v praci nezarobi, ale zato sa ide pretrhnut, aby pomahal kadetade, hoci aj v nejakej charitativnej organizacii, tak to je fajn. lebo tie peniaze nemusia byt ukazovatelom hodnoty cloveka. ale ked sa len vyhovara a nic nerobi, od takeho utekaj. ten prepadne komplexom a budes mat s nim peklo na zemi.
On 1000,- ja 5000,-...
Ja by som to bral :)... To by musela byt inac sikovna zena :) ... Kolko je jej/tvoj prijem, daj cislo :)