Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ked zena zaraba viac

Príspevok v téme: Ked zena zaraba viac
podnikavabab

Chlapi, chcem sa vas opytat, do akej miery vas ovplyvnuje to, ked vasa partnerka zaraba ovela viacej ako vy (napr. az 5-nasobne). Je to pre vas nejaky problem, trpi nejako vase ego? dokazali by ste fungovat bez problemov v takomto vztahu? Boli by ste ochotni pripadne takejto zene pomahat v podnikani, ak by vas o to poziadala a prinieslo by to viacej penazi do domacnosti?

krtko-lampa

Dievcata Vy ste inac sikovne, na Slovensku 5K, kks klobuk dole, ja ked som sa aj trhal na Slovensku som sa k tomu ani nepriblizoval ...

Ambika

ja sice nie som muz, ale som na tom podobne ako ty. ked som si mojho muza brala pred 20 rokmi, zarabala som len asi o tretinu viac ako on. vtedy to vnimal ako fajn skutocnost, aspon sa nemusi on tak namahat a rodine to pomoze. postupne ale lenivel, zatialco ja som sa stale usilovala. studovala, aktivne zvladala povinnnosti v rodine, starostlivost o tri deti, aj si zvysovala kvalifikaciu. momentalne moj muz zaraba 550,- eur a ja asi tak ako ty. on uz na sebe vobec nepracuje, o nic sa neusiluje a len si uziva vsetko, co som obstarala ja. stal sa z neho lenivec a darmozrac. nepomoze nic ani v domacnosti, ale jeho drzost vzrastla ako eifelovka. je vulgarny, hadavy, zacina sa kamaratit s alkoholom. sme na najlepsej ceste rozist sa, ibaze si narokuje na polovicu vsetkeho, co sme za tu dobu nadobudli. z mojich penazi. som pripravena aj na to, lebo jeho agresivita uz nevesti nic dobre.
mame par spolocnych znamych a vsetci mi hovoria, ze za chrbtom ma moj muz vychvaluje a pysi sa, aku ma sikovnu zenu. doma zial ma pre mna iba vulgarne oznacenia. v kazdom jeho prejave citit komplex menejcennosti, ktory sa usiluje zamaskovat agresivitou. pritom je to inteligentny chlap, ktory mohol dosiahnut daleko viac ako ja, keby nebol lenivy.
takze: dobre zvaz vlastnosti tvojho partnera, ci je aktivny, snazivy, ci ma v sebe aspon trocha ludskych ambicii. tym nemam na mysli karierizmus, ale prirodzenu snahu neostat lezat na gauci pred telkou s flasou piva na stole, ale nieco uzitocne aj vykonat. ak je to muz, ktory sice v praci nezarobi, ale zato sa ide pretrhnut, aby pomahal kadetade, hoci aj v nejakej charitativnej organizacii, tak to je fajn. lebo tie peniaze nemusia byt ukazovatelom hodnoty cloveka. ale ked sa len vyhovara a nic nerobi, od takeho utekaj. ten prepadne komplexom a budes mat s nim peklo na zemi.

doubledog

mne by to asi bolo trochu neprijemne, ale motivovalo by ma to snazit sa zarobit viac.
pomahat v podnikani partnerke, to moze byt super, ak by to bolo nieco, co by ma zaujimalo, tak urcite ano
aj ked aj tam su iste rizika, vyplyvajuce z miesania sukromia a prace.