Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako je to s vami, ženami?

Príspevok v téme: Ako je to s vami, ženami?
travka

Strasne ma zaujima jedna vec. Mam nejaku (mozno hlupu) predstavu, ze pre kazdu zenu existuje v kazdej chvili niekto kto o nu ma zaujem. Je to tak? :)
Konkretna otazka, citite sa (Vy zeny) obletovane? Je to urcite viac nez individualne, zaujimaju ma preto Vase nazory a Vase skusenosti :)
Ako sa k tomu staviate Vy, ktore mate partnerov, ktore ste " nedostupne ", ktore tuzite po (tom spravnom) partnerovi, po laske?

nikaroxy

To mi teraz apadlo ale u mna to tak bol oasi večne. Ked som bola sama bolo neskutočne pr emna dolezite zaujať a rýýchlo si niekoho nájsť a nešlo to :D A ked som zadana - aktualne, chlapi sa na mna lepia, pokukuju, vypisuju ak ma nepoznaju jednoducho zákon schvalnosti :) Ale možno je to vyžarovanim, že ked je zena spokojna tak vyžaruje niečo čo chlapov viac pritahuje a ked som bola sama asi som vyzerala zufalo :D

nirv

Lulita neviem, niekedy vyzerám a cítim sa hrozne, inokedy lepšie, podla toho ako sa vyspim a aký mám náročný deň, ja sa nefintim, nemám na to čas ani náladu, ale ked som mala 19 tak ma ocumovali strašne a nebolo mi to príjemné, snažím sa byť nenápadná. Zas ked chcem tak sa nahodim ale to je málokedy.

PoPotvorka

no hadam ti nebudeme pisat ze sme skarede ,neobletovane a nik o nas nezakopne !!! .... to by sa nam aj na nete muzi vyhybali .... a mne osobne dobre padne, ked mi i tu za pc obcas nieco pekne odpisu ... polaska mi to moje ego

Lulita

jasne, ze to lichoti, ked ma clovek zlu naladu, staci vyjst na ulicu :p a vrati sa sdobrou :))

zavistlive zeny povedia: do času :)) a ja to beriem, no a? aj cas v rozpati cca cojaviem 40 rokov je fajn :p :p

Maoam

Gustav, ja poznam aj ine okolnosti, ktorymi Blondula presla a kvoli tomu ma moj obdiv, nie kvoli svojmu zjavu - i ked urcite je velmi pekna, ale ja som myslela nieco ine.
Väcsina zien iba tara a stazuje sa, ale nic neprevedie do reality, v tomto je Blondula ina a za to si ju vazim.

nirv

Mňa tiež stale ocumuju ale neviem či preto či som pekná alebo či sim škareda :D ale je mi to nepríjemné. Komplimenty od inteligentných ľudí sú fajn.

Husak gustáv

Maoam blondula je vynimocna len tym ze je blondínka a pôsobí rozmaznane mna ako muža nezaujala podľa svojich príspevkov a pretŕčali sa v každej téme.

jahodka123

Som obletovaná denne, ale keďže som svoju lásku už našla, tak si to nevšímam. Ono to tak nejak automaticky ide "druhým uchom von"...