Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problémový vzťah s Djom

Príspevok v téme: Problémový vzťah s Djom
tautunka

Ahojte,
musela som vám tu už napísať lebo naozaj neviem, ako ďalej. Ako ste si už isto všimli, mám problém so svojim priateľom ktorý je dj. Je naozaj veľmi ťažké, chodiť s niekým takým. Neustále sa okolo neho krútia baby a chodíme spolu len mesiac, čo je dosť krátka doba na to, aby som mu verila. Som veľmi žiarlivá takže sa častokrát hádame a to len preto, že žiarlim lebo je stále prihlásený na facebooku a stále s niekým volá a to je môj prvý problém čo sa toho týka. Prosím poradte mi, čo mám robiť aby sme sa konečne prestali hádať, aby som nežiarlila? Ako?
No a moj druhý problém je že ho veľmi lubim a chcem byť s ním ešte velmi dlho no on mi povedal že ma nelubi, len ma má veľmi rád. No mne sa to zdá málo. Veď je normálne aby chlap po skoro dvoch mesiacoch chodenia povedal že svoju priateľku nelubi? Prosím poraďte mi ako sa mám zachovať, čo mám spraviť? Veľmi ma to trápi a už neviem, ako ďalej.

TinaM

je to jeho praca. V podstate ma v naplni prace, aby sa okolo neho motali baby, ved na to tam je. Ziarlivka a dj, to nema dlhu buducnost.

Nesuhlasim, ze povedat niekomu po dvoch mesiacoch, ze ho lubis, je blbost. Ked to tak clovek citi, tak v poriadku. Ale ked to ten druhy tak neciti, tiez to musis akceptovat. Aspon ti netlaci kaleraby do hlavy.

Osobne si myslim, ze ti o chvilku sam da kopacky (ale mozem sa mylit). Ak sa ty nezmenis a nebudes mu verit, je vlastne aj tak vas vztah na nic.

Laara

Suhlas s Leela :) treba si najst chlapa s inym povolanim, ked si ziarlivka..takto sa zrejme budete trapit navzajom..on teba tym, ze bude chodit po diskotekach a bude s dievcatami a ty jeho svojimi vystupmi..budete sa hadat..cize dlhe trvanie vas vztah zrejme mat nebude..pokial ho nebudes brat takeho aky je a nebudes mu doverovat..

a k druhej casti..povedat niekomu po 2 mesiacoch ze ho lubis..silne slova..a lasku si vynutit nemozes..cize neviem, aku radu ocakavas..

Leela333

Ako sa prestať hádať? Buď mu začni veriť alebo si nájdi niekoho, okolo koho sa ženy toľko nemotajú. Iné východisko nevidím.

A skôr si myslím, že je zvláštne, že ty si si len po dvoch mesiacoch chodenia taká istá, že ho ľúbiš. On bol k tebe úprimný, nemala si to vyznanie z neho ťahať, mala si to nechať prirodzene plynúť.