Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

O co jej islo?

Príspevok v téme: O co jej islo?
unknown89

zdravim ... cez vikend, konkretne v piatok vecer psila za mnou byvala priatelka .. bola namna nastvana .. nebavili sme sa spolu ... proste len tak prisla ... mala vypite .. nevideli sme sa spolu 5 mesiacov ... ospravedlnila sa mi ze sa kumne tak skaredo chovala atd. bola moc pritulna ... vyspali sme sa spolu..vravel som jej ze mam strach, ze ju stale lubim a nechcem si ublizit .. este pred tym nez doslo k seksu ... no teraz je zas vsetko ako pred tym ... ignoruje ma .. neodpisuje ... preco to spravila ?? ani nevie ako strasne mi tym ublizila ... mam pocit ze som zas tam kde som bol pred 5 mesiacmi .. o co jej kur** islo ? :/

unknown89

ach ludia .. ani si neviete predstavit ako sa mi rozbusilo srdce ked som ju uvidel .. taky nervozny som snad v zivote este nebol ... nevladzem uz fakt ...

unknown89

vsetko sme si vyjasnili ked tu bola .. klamal som jej ... v osobnej veci ..nechoval som sa k nej pekne.. mal som ju u prdele da sa povedat ... preto sme sa rozisli .. nevazil som si ju .. 1000x som sa jej ospravedlnil zato ...postupom casu som zistil ze ju neskutocne milujem ... fakt neviem co mam robit :( pisal som jej teraz no zas neodpisala .. na otazku ci ju budem moct niekedy zas vidiet odpisala : neviem, vsak stale som niekde ...

Deria

lulita, myslim, ze to tak asi bude.:) ale mozne by bolo aj to, ze ho nemoze
zabudnut a slaba chvilka s alkoholom urobila svoje, lenze vytriezvena zistila, ze mu este stale vlastne neodpustila.

Lulita

zena, ked ma chut na sex, ide za chlapom, ktoreho uz pozna a on ju v intimite, naco by stracala cas a mozno aj zdravie s nejakym cudzim, nic viac nic menej :p

lost

blbeee :)
asi s nou niekto vy...bal a chcela sa u teba utesit..
ale zaujimave je, ze preco si jej dovolil aby ti to urobila, co ta znasilnila? :D
ani som tuto temu nemal otvorit na noc :D