Chcem byt nad vecou a len byt stastna

Príspevok v téme: Chcem byt nad vecou a len byt stastna
Truffla

ahojte

viem. On ma 34, ma syna a priatelku. Ja mam len 18 a som len milenka. Je to nemoralne a nieje to vobec pekne co robim ale ide mi o to :

mam ho rada, neviem ci je to velka laska, asi ano, viem ze to nema perspektivu. On hovori ze ma lubi, no stale ma s niecim problem... Raz sa citi jak moj tatko, raz ma pocit ze sa okolo mna toci vela chalanov, co vobec nieje pravda, inokedy sa pohada s priatelkov a ma strach ze na to dojde. Dokonca je v poslednej dobe velmi iniciativny a pise prvy, vola stale, pise atd atd.... To je sice pekne ale v poslednej dobe mam taky zvlastny pocit.

Som rada ked napise, ale vzdy sa to zvrtne k tomu ze ma nejaky blok voci mne alebo ze by sme to mali radsej ukoncit ak hento alebo tamto.... Takze tesim sa ze pise, ale uz sa bojim na nieco spytat, lebo furt vytiahne nejaky blok a ja uz na to nemam naladu. Dokonca uz pise aj ked je priatelka doma a pisal mi ze sa do mna zamiluvava atak...
Som vsak z toho vztahu v obrovskom strese.... Vsecko je vpohode a v tej najneocakavanejsej chvili zacne rozoberat hovadiny. Takze som cela vyklepana ze co zas bude pisat....

Som s tym v pohode byt milenka. Nevadi mi to. On ma neobmedzuje, nezabera to tolko casu, atd....
Len nechapem preco meni nalady jak na horskej drahe.

Poradte mi, ako sa dostat nad to cele a len si uzivat to pekne ?
Nechcem byt vecne vyklepana, s krcami v bruchu ....
Nechcem to ani ukoncit, a nie ani preto ze ho lubim velmi ale preto, lebo som rada ze niekoho mam pri sebe... Aj ked len obmedzene... No ten pocit ze niekoho mam a mozem ho pobozkat a anapisat mu je super....

Co myslite ?

nirv

truffla, len si dvihas sebavedomie, ale nespravne. lebo kedze vies ze on je ten nespravny, ze vztah je nespravny, ze ta nemiluje, ze je vlastne nehodny tvojej lasky, tak v konecnom dosledku nestupas, ale klesas. zabojuj a najdi si normalny vztah. ver tomu ze mas na to mat aj normalneho chalana. alebo nie?

hviezda01

zuzan-ka

cakala som taku reakciu..:-))..nie,nenachadzam sa v takej pozicii,prave naopak,bola som presne v opacnej..preco by som sa hnevala na niekoho,koho vlastne ani nepoznam??..a manzela som mala lutovat,ze on za to nemoze,lebo ho zviedla mlada baba???..:-DDD keby to nebola ona,bude to ina...

nirv

hviezda, nebud alibista. kazdy je zodpovedny za to co robi. ona vie, ze je zenaty. ano, hlavne on je ten zly, ale aj ona, lebo vie co robi, nie je nesvojpravna. a ublizuje aj sama sebe, ked sa uvedomi, tak sa zacne sama sebe hnusit.

zuzan-ka

hviezda01
Musím sa zasmiať nad tvojím príspevkom. Nachádzaš sa aj ty v podobnej situácii ako truffla, že máš na to taký názor?
Ona nie je tá zlá? Hádam aj ona nesie na tom vinu čo robí! Keby má to dievča aspoň trocha rozumu, tak ho nechá tak! Je to len malý spratek ktorý sa nevie spratať do kože!
Ahhh.

hviezda01

naozaj to nie je pekne,ale preco vsetci utocite len na nu?..ona je malducka a uziva si zivot momentalne tak,ako jej to vyhovuje.A od neho to oekne je??Ved on by mal by hlane ten,ktory by mal mat vycistky z toho,co robi.Ona jeho zenu nepozna,nemusi ju vobec zaujimat,ci niekomu ublizuje.On by si mal uvedomit,ako jej hrozne ublizuje.Takze..nie ona je ta zla,ale hlavne on..aj ked viem,ze sa povie,ked suka neda...

Agnes999

Taketo egoisticke dievcata si nevedia predstavit vcitit sa do koze tej druhej, lebo su predsvedcene, ze ony su tak prenadherne dokonale a do konca zivota ostanu mlade, ze su si iste, ze im sa to nikdy nestane a vsetci muzi ich budu stale len zboznovat a obskakovat. A potom z toho oblacika padnu na papulku a natlcu si ju.

james bond

neviem ci pisem pravdu, ale mam dojem ze sem vypisujes to iste uz mesiac, akurat ze minule si pisala ze s nim nespis, takze evidentne si pokrocila, medzi jeho priatelku a ich dieta zapadas asi ako svadba do cernobylu

zuzan-ka

Dievča preboha! Nehanbíš sa za to ako sa správaš? Načo sa pcháš tam kde sú už dvaja a majú ešte aj syna. Keby s tou priateľkou nechce byť a teba ľúbi tak od nej dávno odíde. Má ťa len ako zábavku, si pre neho len rozmar a ja úprimne ľutujem to jeho dievča. Prestav si, že by si ty bola na jej mieste. Ešte aj píšeš, že to nemá perspektívu, tak načo to robíš?
Maj v sebe aspoň trocha hrdosti a ukonči to!