chcela by som vediet , ci niesom hento ...schyzofrenik. proste napr.. chcem byt v spolocnosti, no niesom a nejdem tam, alebo..poviem aj to co nemam v plane.. no neikedy uplnu hovadinu ..nezmyselnu. no dik za odpovede. som sama doma,,tak sa v sebe zas len hrabem:(
Schyzofrenik - mozete mi napisat presnejsie o tom co to je?
oki myslim ze nie. len sa moc sebou zaobera.nic ma nebavilo.zatial nejak v zivote.asi som taka s kazdeho lwn kusok zoberem a staci
Schozfrénia ...je ťažká porucha osobnosti,vlastne strata vlastnej identity...sú ťažké a ľahšie formy..je však neliečiteľná ale dá sa liekmi ,,ukočírovať,,
ťažká je forma paranoidnej schize vtedy môže ísť o život,mňa takýto človek fyzicky napadol pred rokmi a mala som fyzickú ujmu ale zároveň aj šťastie lebo som nestratila duchaprítomnosť a podarilo sa mi ujsť,aj zo zranením:)
Ale toto s tebou nemá nič spoločné a myslím že ani žiadnou formou schizofrénie netrpíš:)
no ano priznavam sa som taka.ako si to poznal-a ze som hanbliva ..niekedy moc..a ludom to vadi...akoby som bola z inej planety....
a niesom moc vzdelana aj to ma trapy . aj tak by ma uz skola nebavila. strasne volaco
Si hanbliva, chýba ti sebavedomie.
ok potesila si ma ..:)) mozno nemam , len potrebujem pisat. vzdy mi lepsie islo tukat na pismenka ako hovorit:). aj u vas prsi .. a budem vediet hned.)
To by si chcela vedieť :D Hádaj :D Ale určite nemáš schizofréniu :D
ok tak dalej pokracujem.. napr . nenavidim svagrine ale inak ich mam aj lusok rada
blondula a co co..myndraky:/ ci co?
schizofrenia znamena rozpoltena osobnost..to co popisujes ty so schizofreniou nema nic spolocne. podla tvojho popisu by bol potom kazdy clovek schizofrenik