Schyzofrenik - mozete mi napisat presnejsie o tom co to je?

mimka2

oki myslim ze nie. len sa moc sebou zaobera.nic ma nebavilo.zatial nejak v zivote.asi som taka s kazdeho lwn kusok zoberem a staci

Iveta Michael

Schozfrénia ...je ťažká porucha osobnosti,vlastne strata vlastnej identity...sú ťažké a ľahšie formy..je však neliečiteľná ale dá sa liekmi ,,ukočírovať,,

ťažká je forma paranoidnej schize vtedy môže ísť o život,mňa takýto človek fyzicky napadol pred rokmi a mala som fyzickú ujmu ale zároveň aj šťastie lebo som nestratila duchaprítomnosť a podarilo sa mi ujsť,aj zo zranením:)

Ale toto s tebou nemá nič spoločné a myslím že ani žiadnou formou schizofrénie netrpíš:)

mimka2

no ano priznavam sa som taka.ako si to poznal-a ze som hanbliva ..niekedy moc..a ludom to vadi...akoby som bola z inej planety....
a niesom moc vzdelana aj to ma trapy . aj tak by ma uz skola nebavila. strasne volaco

mimka2

ok potesila si ma ..:)) mozno nemam , len potrebujem pisat. vzdy mi lepsie islo tukat na pismenka ako hovorit:). aj u vas prsi .. a budem vediet hned.)

orchidejka

schizofrenia znamena rozpoltena osobnost..to co popisujes ty so schizofreniou nema nic spolocne. podla tvojho popisu by bol potom kazdy clovek schizofrenik