Hrcka

Príspevok v téme: Hrcka
dano444

Ahojte chcel by som poradit,mam 27rokov asi pred mesiacom som si pri konecniku nahmatal hrcku,je asi cca 1cm od zvieraca,ma asi tak 5mm niekedy sa zmansi a niekedy zvacsi.Ked sa zvacsi tak ma to okolo celeho konecnika pobolieva je to tupa bolest,samotna hrcka vobec neboli ani pri dotyku..hrcku vobec nevidno je tesne pod kozou ako malicky hrasok,nemam ziadne ine problemy ziadna krv v stolici ani nic podobne.bol by som velmy rad ak by mi niekto poradil,moc nemam chut ist doktorke s predstavou ze mi bude pozerat do zadku:D

Deria

moze byt, ze tam mas nejake lozisko, ktore nemoze vyhnisat. a nemusi to ani nejako boliet. skus nejaku mast, co taha hnis. najlepsie su svedske kvapky, no to musis robit obklady, minimalne na noc a najlepsie po 3-4 hod menit.

orchidejka

tak liecba hemoroidov je beh na dlhe trate. skus rozne masticky dubova kora, mastu, faktu alebo aj capiky s rovnakymi nazvami su, tak isto si mozes urobit vyluh z dubovej kory (kupis v lekarni normalne ako caj) a vymocit sa v nom. ale hlavne pravidelne, pravidelne a pravidelne, napr to mastenie. viackrat denne. mozes aj kombinovat. menit tie masticky. a nie ze ked budes citit zlepsenie tak s tym prestat. to je to najhorsie co zvykne kazdy urobit..

dano444

Ja si tiez myslim ze je to asi hemeroid podla toho co som precital na nete,no rad by som vedel ako sa toho zbavit a nejst doktorovi.Kupil som si aj mast faktu ale nejak som zlepsenie nepocitil,akurat bolo za par dni dobre a potom zas to iste..No bojim sa ze ci to neni nieco ine ako ten hemeroid..ja som vzivote nebol u ineho doktora ako u obvodneho,aj to len ked som mal kasel :D tak neviem ci by mi bolo do smiechu ,nuz ale pokial si nebudem vediet dat radi tak budem to musiem vyskusat..zatial tu spolieham na vasu pomoc :))

97Lenka17

Ahoj, nemáš to náhodou hemoroid? Ja som bola na gastroendokrynológii raz, kokos fakt nepríjemné :D a mala som len 14 vtedy, mám 16 a keď mám nejaký problém tak ho riešim radšej doma :D Ale naozaj mal by si ísť k doktorovi :)