ahojte, pribrala som počas deviatich mesiacov vyse 16 kil..a na zadku aj na stehnach po bokoch sa mi spravili velke fialove ciarky..postupne asi tri mesiace sa tvorili....a je ich tam vela a su fialove..predpokladam, ze ide o strie...kupila som si v lekarni krem na strie od vichy, tak uvidim, ako mi to zaberie...viem, ze strie uz nikdy nezmiznu, ale ako najlepsie redukovat ich, vie niekto poradit?? aby nebolo ich tak vidiet, pripadne aby neboli take fialove??strasne...desim s aleta, co do plaviek...vsak to je des..akoby ma niekto mlatil...plzzzzz.holky poradte, ktora z vas si uz uspesne lieci strie...pocula som aj nieco o liecbe laserom a ich redukcii, absolvovala nejaka z vas laserovu liecbu a uspesne??co mi poradite??
Strie - nejaká účinná liečba?
ahojte, je jedna metoda na odstranovanie strii , strie ktore su biele, strie vydz su naskor fialove a potom vyblednu ci pouzivte daky krem a ci nie,, ale v rakusku pouzivaju na strie daky specialny laser ci ja neviem co, bolo to v casopise, ale jedno sedenie stoji 950 eur, a odporuca sa 3-5 sedeni,,, ja mam tiez strie preto sa o to velmi zaujimam, lebo aj ked ich az tak nevidno predsa mi prekazaju, stranka ktora bola uvedena v casopise je www.drdado.at alebo www.orasche.at,,,,
strie sa nedaju odstranit
su to jazvy
ste blbe ze chcete minat peniaze na reklamne triky
delphia ma pravdu
strie NIC neodstrani!!! ide o narusenu strukturu koze
ahojte baby, ja mam tiez ten problem, aj som hladala na nete vselico, len neviem co ma aku ucinnost, viete ako pod svoj produkt si kazda firma napise len to najlepsie.. mam stije na prsiach, ale su uz biele, v podprde ich nevidno, ale bez nej padnu nizsie a tie ciarky su natiahnute, take rihy ako keby.. absolutne netusim kedy boli fialove ci cervene, nerozumiem ze si to nepamatam.. daju sa zmiernit aj ked su uz blede? :( pomoze mi teda od avonu ten krem na prsia? alebo nejaky produkt mate odskusany? dakujem pekne za odpoved :)
strie sa nedaju odstranit tiez ma to pekne stve, divne ze v dnesnej dobe na to nic nenasli aby absolutne zmyzli, da sa s tym este nieco robit ked su este fialove ale ked vyblednu a stanu sa z nich jazvy tak uz je neskoro...ja som este naivne dufala ze sa to bude dat odstranit lejzrom jak tetovanie...
Momentálne krém na strie nie je v avone v ponuke, ale snáď na leto ho dajú do ponuky. V ponuke je len na celulitídu a len gel na spevnenie poprsia.
mne sa tiez narobili strie na zadku aj na stehne, kupila som si v lekarni krep pre tehotne ELASTI-Q EXCLUSIVE stal len nejak okolo 200 korun a nekecam za dva mesiace mi zmizli a to som si ho urcite nedavala kazdy den. Mala som ich ale este len cervene, takze nie moc stare