Poviem to od začiatku...
Raz som mala s partnerom nehodu - praskol kondom. Užila som tabletku PO a odvtedy som už mala 2 normálne menštruácie a aj testy boli negatívne. Deň pred menštruáciou do mňa len na 5 sekúnd vošiel - neejakuloval do mňa a ani na konci. Už približne mesiac aj niečo som mala bolesti v podbrušku, ktoré prestali počas menštruácie a znovu sa vrátili. Pred pár dňami som ale bola dlho na chlade a strašne mi zmrzli nohy a odvtedy sú tie bolesti silnejšie - bolesť na pravej a ľavej strane podbrušku, tlaky a niekedy aj pálenie. Včera som bola u obvodnej a tá mi predpísala antibiotiká lebo mám že vraj nábeh na zápal močových ciest ktoré som už raz prekonala, no teraz ma bolí len podbrušku a s močením problém nemám. Antibiotiká beriem už druhý deň a bolesti neustúpili, neviem čo mám robiť, bojím sa že som tehotná a zároveň viem že som otehotnieť nemohla. Niekedy mám pocit že je to aj z trávenia, pretože ked si niekedy položím ruku na podbruško, cítim ako mi trávi, všetky tie pohyby a niekedy ma pri tom pohybe aj zabolí... prosím poradte mi, čo to môže byť, ja už som zúfalá, neviem čo mám robiť...
Bolesti neustúpili - som zúfalá, prosím pomôžte
Fuu... ja už fakt neviem čo robiť, som zúfalá. Ono to nebolí tak strašne, ale je to nepríjemná bolesť. Už od včera pijem urologický čaj a beriem antibiotiká a nič, stále po starom. A ono mám tie bolesti už skoro 2 mesiace ale teraz je to horšie. Bojím sa, strašne sa bojím že som tehotná... :-(
ja som mavala strasne bolesti na pravej strane,liecili ma na slepak,prikladala som si aj lad,bolesti neustupovali,potom mi ho vyoperovali.o 2 mesiace po operacii som musela ist na pohotovost a az na gynekologii na sone zistili nieco podivne a hned v tom momente ma operovali !! mala som odumrety vajecnik a lekar mi povedal,ze keby pridem na druhy den,mala by som uz chytenu krv a bolo by to velmi zle :-( a to som mala len mesiac pred 15 narodeninami a bola som panna !
A už aj priateľ má na mňa nervy, že vkuse stresujem s tehotenstvom, pretože on si je na 100% istý že sa nič nestalo a ja to vkuse riešim, že "čo ak?"
Ale ja už tie bolesti tak strašne nechcem mať, už som mala 4 tabletky antibiotík a stále nič. Stalo sa to tebe/niekomu, že mali bolesti v podbrušku bez toho aby mali problémy s močením? čo so mnou môže byť?