Dávali ste si už niekto zvačšiť pery botoxom ? Chcem sa opýtať či je to veľmi bolestivé a samozrejme koľko to približne stojí.
Zväčšenie pier
Skuste to neinvazivne -
www.facederma.sk
Pri dlhodobejsom pouzivani sa efekt stava trvalym. Nemusite si pichat chemiu do organizmu. Inak som videl super vysledky, ked mala baba nerovnako hrube pery - ta mensia sa natrela a hned boli obidve symetricke. Zo srandy som to natrel synovi, ktory ma plne pery uz aj bez toho a vyzeral potom ako kacer Donald - Silvia Kucherenko sa mohla ist schovat :)
Teosyal kiss by mal vydrzat az 1 rok a podla mna najlacnejsie v Pezinku IEM, teraz maju zlavu do konca februara z 260€ na 199 ;-)Ja som prvy krat nebola moc spokojna, len mi akoby zvyraznila konturu a vcera som bola druhykrat a vyzera to lepsie-plnsie.
JA by som si chcela dat s kys. zvacsit ako dlho to vydrzalo zvacsenie z vasích skusenosti baby??? a kde je lepsie si dat v pezinku ci v nitre ci kde???.. PROSíM ODPISTE...holky ak by ste mali aj nejake fotecky tak mi napiste na simonakalm@centrum.sk
pouziva sa pri tom zubarske anestetikum, takze to neboli az tak a 1ml stoji 260-400€
botox sa nedava do pier, botox sa pouziva na vrasky, nie je to vyplnovy material. Do pier sa dava kyselina hyaluronova a je to velmi pekne, pokial sa to neprezenie.
www.zdravie.sk - diskusia o tejto teme. boli to trosku ale hlavne to je velmi skarede.