Citim sa ..na nic..depresia? Ziadne sebavedomie..

Príspevok v téme: Citim sa ..na nic..depresia? Ziadne sebavedomie..
mimka2

ahojte. mam skoro 30r ,rodinu .jedno dieta super muza.. tak preco toto vsetko??.. ano , mala som problemy so sebou aj na skole..malo som si verila,nevedela som sa sustredit na ucenie..nic ,ma nezaujimalo. taki zivot som mala pohodovy..ale kamosiek mi ubudalo, az som sa ocitla sama.. na samotu som si zvykla rychlo. no dnes mi to prekaza . nemam kamosky,tazko nadviazujem rozhovory. mam sice muza ale , neviem sa zmenit:((trva to uz dlho. alebo? mozno si to len namyslam? alebo som proste taka povaha. a neviem sa prijat aka som. niesom taki typ co nadava, pije ,chodi von .../nemam s kim:/...som kludnejsia , radsej sedim doma pri tv. ale som zlenivela , ako nemam pracu . a neverim si vobec:( vela krat som pocula za chrbtom , ta je divna , ta je hrozna.. ta je pica..no fakt a to preco? lebo sa trapim nad sebou. a vela veci nedokazem hned pochopit .a fakt ma to mrzelo az som plakala ked mi nieco niekto povedal..lebo vo svojom vnutry som trpela :( . som zakomplexovana koza co nevie zit ??..:(((viem sa tesit malickostiam , je to az smiesne .,,iba im. a synovi ak ma poslucha .) prosim o odpoved vasu

mimka2

a vobec nenasla som doteraz v sebe nieco co viem a viem to aj vyuzit v zivote. je toho vela co ma trapy. ono sa to nakopilo namna dost od tej skoly. az si vycitam aj chyby inych ..ach joo. a aj teraz som doma , nemam vobec naladu na nic. a cumim len do pc ,este aj zavisla stanem...............................................budem....................velmi.....................rada...............ak ............si.....precitam...odpoved..ci uz pozitivnu alebo aj..:(..