Dostanem opäť menštruáciu?

Príspevok v téme: Dostanem opäť menštruáciu?
97Lenka17

Od začiatku školského roka som schudla vyše 10 kilogramov, a od decembra som nemala menštruáciu, práve som dojedla hormonálne tabletky, ktoré som užívala tri týždne a teraz by mi mala prísť, ale neviem, čo ak nepríde?.. Mala som 62 kg na začiatku celého tohto, potom som extra rýchlo schudla na 50 kg, teraz som to vyškriabala na 52 kg, aj to sa každú chvíľu napchávam, lebo som hladná, ale konečne cítim aspoň hlad, myslím, že prekonávam anorexiu, pretože moje BMI je dosť mizivé 16,6 a stále som sa asi 4 mesiace každý deň stále vážila, nič som nejedla ale vôbec nič, šibalo mi z toho ako veľmi chcem byť ešte stále chudšia, ale minulý týždeň som sa pozrela do zrkadla a povedala som si dosť! Už mi aj kosti vidno, tak som zobrala sladkú makovú buchtu a už sa ich neviem dojesť a je mi to jedno, len strašne rada by som už mala menzes. Nevie mi prosím niekto povedať, kedy mi príde? Príde až keď priberiem naspäť všetko? Mám 177 cm a momentálne 52 kg a menzes nikde :// a pritom mi chodil každých 28 dní :(

97Lenka17

Ja som si nič nezničila, keby sa tebe každý posmieva celý život, že vyzeráš ako prasa tak by ti to udrelo na psychiku

massmolu

tak na menzes si este pockas, moze to pokojne trvat aj rok
co si si v tele nicila niekolko mesiacov, to nenapravis behom par dni, ci tyzdnov