Vsetkym vopred dakujem, kt sa tento sloh bude chciet citat.
Mala som 10 mesacny vztah, v ktorom som sa dost natrapila. Zo zaciatku bolo vsetko krasne ale potom sa to zacalo postupne kazit. Vsetko sa to zacalo, ked som sa s nim rozhodla vyspat. Tam vznikla pri tom asi nasa prva hadka. Ja som bola panna mna to dost bolelo tak som chcela prestat lebo dalej ma to uz ani nebavilo lebo jemu ani nechcel poriadne stat. A on sa na mna nastval lebo som uz nechcela dalej. Bol potom na mna starsne dlho urazeny ani sa so mnou nerozpraval. Hadzal vinu na mna, ze to kvoli mne mu ani nestoji lebo mu hovorim nie. Po tomto bolo celkom relativne dobre obdobie a po par tyzdnoch prisla dalsia vec. Velmi dlho do mna hucal, ze nech ideme niekam stanovat lebo chce vypadnut prec. Mne to v tej dobe ani nechcela mama dovolit(mala som 18), potom ked uz aj dovolila tak bolo zle pocasie(chladno a niekolko dni v kuse prsalo) tak som nechcela ist ale on stale do mna hucal, ze sa len vyhovaram. Konecne sme sa uz potom vybrali niekam stanovat. Nechcel mi vobec povedat, ze kam. Az ked sme tam prisli som zistila, ze tam na okoli nie je ziadna voda, straznik nas v noci odtial vyhanal...Na druhy den tej stanovacky zase do mna zacal hucat nech ideme ku nemu na intrak do CR. Ze tam to bude lepsie, bude tam aj voda a tak. Ja som nechcela ist. Bola som aj strasne unavena, upotena, nemala som poriadne oblecenie ani nic so sebou a nechcelo sa mi este niekolko hodin vlakom cestovat do CR. Tak som to odmietla. On vtedy zacal po mne strasne zjapat lebo som nechcela spravit to co mu poviem a bol az mierne agresivny.
A odtialto to uz pokracovalo. Cez leto si kupil auto a bolo tam treba vela okolo neho robit. Samozrejme, ze pri vsetkom som mu musela asistovat. Stale po mne krical, ze nech nestojim a nieco robim. Bol protivny a panovacny.
Cez leto som sa s nim rozisla. Este v tu noc prisiel za mnou okamzite(byva o 40 km odomna) a plakal, ze on ma strsne lubi, a ze ma nechce stratit. Dala som mu sancu.
Nejaky cas ok a potom zase to nabehlo do starych kolaji, a hadavali sme sa, predovsetkym, ked som nechcela nieco urobit ako to on chcel. Takto to bolo napr aj pri orale. On ho odomna drankal aby som mu ho robila, on mne ho v zivote nespravil. A ked ja som mu ho nechcela urobit, tak hned som uz bola ja ta zla lebo nic pre neho neurobim a bla bla.
V novembri som sa s nim znova rozisla. Na druhy den tak isto prisiel s placom za mnou, ze on bezomna nevie zit, on inu nechce ako som ja, mal aj taku blbu pripomienku, ze je mu to jedno aj sa zabije. Zase som mu ako blba dala sancu.
A zase sme sa neskor postupne rozhadavali. Posledne casy sme sa v kuse hadali. To bolo jedno ci osobne alebo na nete. Vadilo mu, ked som isla s kamaratkami von, musela som mu to minimalne 24 hod dopredu nahlasovat, kam idem, s kym idem, kedy pridme domov inak bol na mna nastvaty. Chodila som uz potom s kamaratkami iba minimalne ale aj tak bolo zle, ked som niekam isla. Dalsia vec byvam iba s mamou,takze sme moc penazi nemali. On stale chcel niekam na vylety chodit, potom maval blbe narazky, ze kedy ho niekam pozvem lebo vraj on mna stale. Pri tom aj ked sme niekam isli vo vacsine pripadov som si to platila za seba sama alebo som mu poevdala, ze nechcem ist.
V januari sme sa rozisli zase(teda on to nazval pauzou). Nejaky cas me boli od seba ale neustale ma kontaktoval. Este pred tyzdnom mi totalne opity posiela sms, kde pisal ako ma neskutocne lubi(to tam niekolko krat pisal) a ze ma ma radsej ako ja jeho. Teraz na valentina sme sa dali dokopy. Vcera sme sa zase rozhadali. Lebo chcel aby som si podala prihalsky na VS do Ciech na skolu kam aj on chodi. Vysvetlila som mu, ze tam nechcem ist ale on stale na mna robil natlaky, ze on mi ich aj zaplati. Ked som to odmietla, ze tam ide o moju buducnost a mama, kedze je nezamestnana a ma zdravot. problemy by mi to ani nevedela platit, tak on by ma tam vraj financne podrzal a zacal hundrat, ze nic pre neho neurobim, a ze nech sa ho nesnazim nastvat a nech to vypisem lebo sa len zbytocne pohadame. Ale to som odmietla lebo nechcem byt na niekoho viazana a hlavne si neviem predstavit byt tam s clovekom, kt ma neustale do niecoho nuti.
Ja neviem, ze ci fakt som taka zla, ze nic pre neho neurobim. Ja viem, ze tiez nie som bez chyb a som aj nervacka. Ale jednoducho ja som nevedela byt kludne ked vedel do mna aj hodinu hustit nech nieco spravim co som nechcela a robil na mna psychicke natlaky.
Prosim vas co mam urobit aby som sa od neho odputala? Vyrastala som bez otca tak mozno aj to bude problem, ze je to pre mna tazke ukoncit, aj ked vidim, ze to nikam nevedie.
Ked som mu nedvihala mobil alebo nechcela s nim byt v kontakte cez tu "pauzu" ma oznacil za namyslenu. Ale mna to starsne nicilo.
Som skutocne ja ta najhorsia?
všimla som si,že nič pekné a dobré pre teba neurobil,
len samé príkazy,zákazy,žiadne milé slovo,až ked odídeš od neho ti napíše že ľúbi ťa.
Daj si otázku,
toto s ním chceš zažíva´t deň za dňom???Nepripadá mi normálny-a daj aj sebe otázku,prečo s ním chcem byť,ľúbim ho??je mi to jedno???
či iba zo zvyku s ním chceš byť???
odíď od neho,stále to bude takéto,ste ešte mladučký a takéto správanie už od začiatku vzťahu,no ďakujem pekne.
emocne nestabilny despoticky chlap s minusovym sebavedomim
ruky prec od neho
znici ti psychiku, po case aj telo a neskor cely zivot
nikdy viac sa s nim nedavaj dokopy, vymaz vsetko!
a chran sa
chces radu ako sa od neho odputat??? Preboha baby, ako mozete byt s niekym, kto po nejakom case vykazuje taketo znamky??? Nemate ani najmensiu sebauctu? Namiesto toho, aby ste sa na takehoto idiota vykaslali, radsej davate sance a potom sa cudujete, ze ste nestastne.
Chapem, ze tvoj problem je v detstve, v tom ako si vychovana, aky si mala doma vzor. Ale preboha trosku sa spamataj. Prestan mu davat sance, prestan sa nim zaoberat, prestan nad nim premyslat. Ak si uvedomis, co vsetko ti uz sposobil, ako sa pri nom citis, aky je, tak mi prosim vysvetli ako to, ze si stale este s nim? Ked mame problem s partnerom kvoli tomu, ze sme doma nemali spravny vzor, zvycajne to sami nevyriesime. Sme v bludnom kruhu a pomoct moze jedine psycholog. Ale najprv sa ty spamataj sama a prestan davat sance cloveku, co by rovnako potreboval odbornu pomoc
Ja chapem, ze tazko sa vam to posudzuje, ked to mate iba z jednej strany. A ja si tiez priznam, ze aj ja som tam mala chyby. Ale za vsetko som vzdy mohla iba ja podla neho. Ked nebolo po jeho tak zacal okamzite strasne kricat po mne a hresit. Stale som sa podla neho mala menit iba ja lebo ja som ta zla. Ale nikdy som nechapala tomu, ze ked je na mne tolko zlych veci(on mi to uz aj povedal, ze mam viacej zlych vlastnosti ako dobrych), ze preco po tom vzdy za mnou tak prisiel. Mozno aj kvoli tomu, ze taku blbanu co mu to trpila by tak skoro nenasiel.
Inak on ma 20.
krásne ránko 229 :)
Hmm, tak toto je poriadne silny pribeh.. Este tie zaciatky by sa dali "nejak pochopit" ze bol mlady a nevedel ako zit v cerstvom vztahu a blablabla..
Napr ta stanovacka.. z jedneho uhla pohladu to vyzera ako trapas, ale zase na druhej strane, je to "zazitok" to ze nevies kam ides, neni tam voda, neni tam nic.. Ale ak toto hodnotis tak zle, tak to musel kricat az tak velmi ?
Ale potom tie dalsie veci, to uz vyzera ako keby nevedel co so sebou :D
Stale neviem ako myslis to krical, hucal ci zjapal ... pretoze ak si to odmyslim, plus si odmyslim tie celkom aj hystericke prejavy, tak to vyzera ako celkom normalny vztah :D
Ale tak, to je ak privrem oci a zapcham si usi :D
stsaci precitat prvu vetu, "Mala som 10 mesacny vztah, v ktorom som sa dost natrapila. " a mala by si mat v tom jasno :) ak sa ti paci tak impulzivny clovek, tak preco nie.. ale z tohto popisu to vyzera, ze je to asi trochu prehnane a mal by to vediet ovladat..
kolko ma rokov ?
rozid sa s nim a uz sa s nim NIKDY NIKDY nedaj znova dokopy
nekontaktuj ho, neodpisuj, neotvaraj dvere, posli ho prdele. (s prepačenim) on ta berie ako vec, nesplnis mu prianie, zacne byt jedovity, zurivy. a ked ho nechas dolezie ako smutny psik. a potom je zas na teba zly. kasli na neho. vyzera to tak, ze je otazkou casu kedy ta udrie. ruky prec od neho. nenechaj sa ponizovat, ked sa nevie správat. never jeho slubom.
No prečítal som si ale môžem ti poradiť len jedno. Ničiť ťa to vždy bude ale ak by si ostala s takým človekom tak by ti určite zničil život. A neskôr aj Vašim deťom. Každý človek je sebecký ale toto je už priveľa...
nechce sa mi to citat cele, ale z toho co som precital tak viem len to ze na teba hucal cely cas, vzdy sa lepsie hodnoti po vypocuti oboch stran, ale myslim ze si spravila dobre s tym rozchodom, vymaz cislo, najdes ineho