Chcela by som sa opýtať, kto bol v kupeloch Turčianske Teplice,že aké to tam je?
Čo si nesmiem zobrať so sebou , ako prebiehajú procedúry, čo ste zvyčajne robili po večeroch, čo si mám zobrať so sebou a na čo nesmiem zabudnúť.
Kúpele Turčianske Teplice
Ak Ti je proti srsti tak neber - som ten istý prípad :-) Ja osobne to riešim tak, že ak bývam v pavilóne kde sú všetky procedúry, tak si radšej beriem kraťasy a tričká /je tam veľmi teplo/, nemám rada behanie po chodbách /napr. vestibul/ v župane pomedzi oblečených ľudí...
A ozaj na procedúrý sa tam chodí v župane alebo si bola oblečená normálne. Lebo ja som bola v kúpeloch v Nimnici pred 5 rokmi a nakoľko ubytovanie som mala 5 min od kúpelného domu ,tak som tam chodila v športovom, tepláky, mikina, lebo vačšinou po procedúrach sme chodili von na priehradu alebo na prechádzky do lesa, tak aby som sa nemusela furt prezliekat, ani župan som nepotrebovala, tak neviem ,či si ho do turčianskych teplíc mám vobec brať, lebo počula som ,že v niektorých kúpeloch pacienti celý deň behajú v župane.Trochu mi je to proti srsti táká predstava, lebo by mi to pripomínalo ,že som v nemocnici.
Ja som bola v týchto kúpeľoch vlani v septembri a bola som veľmi spokojná.
Ak ti môžem poradiť,tak si pýtaj ubytovanie vo Veľkej Fatre ***,tam sú všetky procedúry okrem Spa parku.
Nezabudni si zobrať troje plaviek,pretože do všetkých bazénov sa chodí v plavkách.Tam je základom liečenia minerálna voda a tak aj procedúry sú väčšinou vo vode.
Môžeš si zobrať čo len chceš,v hoteli je aj otvorené WiFi
Vo Veľkej Fatre je každý večer živá hudba a tancovačka.
Večery si každý zariadi podľa svojho zdrav.stavu a peňaženky.
Personál je veľmi prívetiví a ústretoví.