Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo sa dnes oplatí študovať podľa Vás na VŠ?

Príspevok v téme: Čo sa dnes oplatí študovať podľa Vás na VŠ?
0905111

vyberam si VŠ a som strasne zmätený....čo sa dnes oplatí študovať podľa Vás na VŠ?
alebo co a PREČ by ste si vybrali Vy kebyze mozete ist na vš este raz?
Ja rozmyslam mad medzinarodnymi vztahmi, zdravotnictvom (dentista, hematolog), alebo nieco s dopravou (logistika)
absolutne netusim co by mohlo byt najlepsie do buducnosti...
dakujem za vase nazory! :)

dvadva9

mne sa tiez paci, ako kazdy ospevuje ekonomiu, a pritom je v praxi nepouzitelna, ale len blazni veria danej pavede.. cisla falsovat donekonecna nemozu, inak si budu musiet nakreslit ranajky na papier (ak bude nejaky) a zjest to..
tuto pavedu neznasam najviac zo vsetkych.. to uz radsej farar ako ekonom :D co sa moralky tyka.. keby aspon vymysleli teoriu ktora je v praxi funkcna, tak som ticho.. ale vzdy to bolo len o vykoristovani.. (a slovensko sa dostava k vykoristovanym, aby mohli "vyspele" krajiny prezit), lenze cim viac krajin sa preleje z jednej na druhu stranu, tym nestabilnejsie budu vahy, a rameno sa skor ci neskor zlomi..

Mimulus

Aká škoda, že mňa pred 15timi rokmi svojim spôsobom zaujímalo kvázi umenie, ktoré som potom aj vyštudoval. A včul ništ :D

Sejla

nirv, súhlasím, je hlavne super, keď dotyčný skutočne niečo vie:D A nemusí si písať do životopisu také omáčky že viem trochu z toho trochu z tamtoho a kúsok toho a ešte som aj super komunikátor:D
Hlavne sa neoplatí študovať umenie, filozofiu, marketing a médiá

nirv

no neviem, ekonomiky padaju, asi to s tou ekonomiou take ruzove nebude :)) nikto nevie, co bude o desat rokov, takze nikto nevie, co sa oplati studovat. urcite sa ale oplati vediet jazyky, ovladat pc, byt komunikativny a byt extra dobry v nejakom odbore. napr. v obchodovani je najlepsie byt flexibilny a vediet dobre klamat. oplati sa aj poznat pravo. je lepsie byt sam sebe panom ako niekomu sluzit. clovek by si mal naprv vybrat, co chce robit, a potom to ist studovat, nie naopak, ze idem studovat co je prave in, a potom uvidim, co budem robit. hlavne ze mam nejaku skolu, jedno aku a jedno ako.

Dadula56

Je potrebne mysliet na to, aby si neskoncil na urade prace a nezamestnatelny, co sa na Slovensku momentalne tyka takmer vsetkych humanitnych odborov. Lenze toto treba vhodne skombinovat aj s tym, aby ta to co studujes aspon trocha bavilo/zaujimalo. Ak ta to bavit nebude a bude to co len trocha narocne, tak pri tom nevydrzis. A pre medicinu to plati este podciarknute a zvyraznene. To je neporovnatelne studium so vsetkymi ostatnymi.

Sejla

nejako ste zabudli na ekonómiu, účtovníctvo a finančníctvo. Koho to baví? Nikoho! Je to lahké? Nie. Prečo to niekto ide študovať? No lebo tých hajzlov bude treba, nech sa deje čokolvek.

olivienka

jemine no to je super dôvod ísť študovať medicínu kvôli prachom... potom že to zdravotníctvo vyzerá tak, ako vyzerá