Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomsta? Alebo potreba?

Príspevok v téme: Pomsta? Alebo potreba?
Soloman

Dobrý deň.

Chcem sa opýtať na váš názor.

Chodil som z mojou bývalou priateľkou asi rok a pol.Ľúbil som ju a aj ona mňa (aspoň myslím)

Po roku chodenia som z ňou chcel mať sexuálny styk ale stále odmietala. Nenútil som ju k tomu len som chcel vedieť dôvod prečo. Veľmi ma priťahovala a niekedy to bolo naozaj ťažké. Jej odpovede boli väčšinou: Nemôžem ešte, nie som pripravená, bojím sa. Predo mnou ešte žiaden styk nemala tak som samozrejme chcel byť prvý a dopriať jej aby to bolo prvý krát dokonalé, keďže som vedel, že na svoj prvý styk nezabudne. Nakoniec nič nebolo keďže sme sa rozišli. Asi po pol roku od nášho rozchodu si našla iného, ktorému dala po mesiaci chodenia a žila mala to z ním pravidelne. Nedokážem to pochopiť.

Ďakujem za odpovede.

nirv

Klasik, to sa dá, s niekým len tak bozkavat, a pritom ľúbiť iného? Solomon, mala ťa rada, ale nelubila, nepritahoval si ju. Klamala ti.

Klasik12321

Soloman, mysli na to tak, ze ta baba si ta nezasluzila - ja viem, je to tazke, ale najdes si inu, ktora to oceni - naozaj. Netrap sa, nic nevyriesis. Niekedy je chemia silnejsia a s tym nic neurobis.

Soloman

Mňa mrzí na to to, že som na to čakal dlho a pripravoval si každý detail aby to bolo pre nu niečo krásne. Netlačil som na nu nikdy ani ju nevydieral. Bol som až príliš trpezlivý. Pre mňa by to bola česť a už len pre to že som ju veľmi ľúbil tak som to považoval za niečo viac než len sex. A potom príde niekto druhý, kto si chce z prepáčením zatrtkať, absolútne si to neváži a len tak niekde na chate mi pretiahne holku. Nezamrzelo by vás to?

Klasik12321

Mne sa to stalo na VS. Klasika - behali sme za babami na intraku a spali u nich na izbe. Jedna baba chodila s chalanom 4 roky (bol vyse 400 km odtial) od 14-tich a ked sme spolu lezali celu noc v posteli a bozkavali sa, tak to nabralo tak na obratkach, ze to inak ani dopadnut nemohlo. Tiez som nechapal - stale ho ospevovala, tak som si myslel, ze iba polaskujeme a nic neporiesime, no zrazu sa to v nej zlomilo, ze som bol sam prekvapeny.

Soloman

Nie. Dozvedel som sa to od jej kamoša, ktorý je zo mnou taktiež dobrý kamoš. Ona nevie, že sa zo mnou priatelí.

TinaM

To mas podla mna to iste, ako ked spolu zije par 8 rokov, ale jeden z nich sa stale nema do svadby a dietata. Rozidu sa a prave ten, ktory to nechcel, je do roka zenaty/vydata a ma aj dieta na ceste. Proste si nebol pre nu ten pravy a ona to asi tak aj vnimala.