Triedna

Príspevok v téme: Triedna
cate12

ahojte mam taky problem moj priatel chodi na strednu posledny rocnik a ma 30 rocnu nezadanu triednu ktora nevyzera zle asi tak pred polrokom mu zacala pisat spravy typu dobru nocku anjielik :* lubkam ta to sa opakuje skoro kazdy den nesom ziarliva ani som nikdy nebola ale uz na to nemam nervy a najnovsie uz mu aj pise sms priatel hovori ze ja som ziarliva a ze prehanam on jej na take neodpisuje aspon mne tvrdi ale strasne ma to hneva a neviem co si mam o tom mysliet ja si neviem predstavit ze ja by som si s nejakym profesorom tak pisala podla vas je to normalne abo len ja prehanam ? dakujem a prajem prijemny valentinsky vecer :)

Agnes999

No presne, "dobru nocku anjelik a lubkam ta :* " napise nejaka pubertacka, je to pubertalny slovnik. Urcite nie zrela 30 rocna zena. Okrem toho ucitelka by musela byt mentalne postihnuta aby toto pisala ziakovi.

Filipova

Mna prve napadlo, ze sa mi nechce verit, ze 30 rocna ucitelka uz dostala vlastnu triedu :D Ved skoncit VS mohla v 25 a co mam skusenosti, triedy dostavaju ucitelky, ktore uz maju co-to oducene a maju nejaky respekt pred ziakmi..

Uprimne tomuto neverim..

Napise, ze jej frajerovi pise niekto smsky typu "Lubkam ta" a vzapati nam zapraje krasny valentinsky vecer :DD

t_omi

cate12 tento a jemu podobní chlapci ťa nikdy nebudú hodní, budem vulgárna ale je to hajzlík ktorý si s tebou robí čo chce a ešte zo seba spraví obeť a z teba mrchu. možno to bolí ale utekaj od neho čo najskôr a čo najďalej a ak môžeš prepošli si tie sks-ky a kludne ich ukáž vedeniu školy- aspoň budú mať na zvýšenie platov pre zvyšných pedagógov, pretože je to choré čo robí tá učiteľka

lea128

Presne ako pise Tina, ani mne to nesedi, zeby ucitlka a hlavne 30 rocna dospela zena pisala sms typu: dobru nocku anjelik a lubkam ta :* Trapne mi to pride hlavne. Niezeby som taketo sms nepisala, ale v jej pozicii 30 rocnej ucitelky a 17- 19 rocneho decka, mi to pride malo realne. a 30 rocna zena pise sms aj trosku inym stylom, nie tak naivne. A ty si neskutocne naivna, ze niekto napise tvojmu frajerovi sms: lubkam ta a TY sa povazujes za ziarlivku. PO takomto dacom by som premyslala nad rozchodom akurat...

TinaM

estemi napadlo: ako vies, ze je to jeho triedna?Lebo to cele mi nejako nesedi. Moze to byt uplne hocijaka ina babenka...

Laara

omg :D urcite to nie je normalne, si naivna? tiez klobuk dolu pred tym tvojim..este z teba spravi tu, co prehana a ziarli..sila :D a keby jej nato neodpisoval a nereagoval na nu, tak ako ti tlaci kalerabik do hlavy a ty mu ho pekne papkas..tak by ju to velmi dlho nebavilo pisat mu a kontaktovat ho..otvor oci, kopni ho s rozbehom do riti a utekaj, lebo tvoj priatel si zjavne chodi vybavovat jednicky do ucitelskeho kabinetu :D

Agnes999

Cislo moze mat, ale tie SMSky nie su normalne. Keby mojmu priatelovi chodili od nejakej zeny taketo SMSky, tak ho kopnem do guli! Ale ja mu do mobilu ani nelezem.

Klasik12321

Blondula - nie je nic jednoduchsie, ako ked napr. ucitelka stretne nejakeho ziaka a vymysli si, ze surne potrebuje na niekoho z triedy cislo - spoluziaci na seba kontakty maju. Podla mna by ziadny ziak triednej ucitelke neodmietol poskytnut cislo na ineho spoluziaka - nevidel by za tym nic, preco by to nemal urobit.