Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Staré správy

Príspevok v téme: Staré správy
znechutená..

zdravím. pred chvíľou, keď som upratovala, som našla v garáži starý mobil. Skusila som ho dať pod nabijačku, nabil sa a vložila som doň svoju kartu, bol to mobil mojho priateľa. Našla som v ňom správy z júla 2011, vtedy sme boli spolu pol roka. Mal tam dve ženy, s ktorými sa pravidelne stretával, mal tam správy - milovanie v búrke či čo, podlomili sa mi koléna, a nemôžem sa spamatať z toho, som 7 mesiaci, strašne nervy mam, až sa trasiem. Ja iem, že s tym nič teraz neurobím, on je práci, pred chvilkou mi volal, a len tak som sa musela zdržať aby som mu nič nepovedala. Ako sa ukľudniť?

nirv

Su to staré veci. Si tehotná, ukludni sa. Bol s tebou len polroka, neviem aký ste mali v tej dobe vzťah. Dôležité je to, čo je teraz. Dobre si premysli čo spravis. Ja by som sa pokúsila najprv zistiť, či ma teraz nejaký pomer. Čo bolo to bolo, mysli na malé. Vybral si teba, je s tebou, to predtym nemuselo byť vôbec dôležité. A bolo to davno.

lekno09

len mu to nepíš sms,a nevolaj mu-pekne počkaj ked mu to povieš-a pozeraj ako sa zatvári.Zvládneš to,neboj sa,musíš.Drž sa.

quixinana

vydrzis to, kym pride z prace? ja by som to nevydrzala, zozralo by ma to zvnutra..chodieval niekam von casto alebo kedy stihal za nimi chodit?

lekno09

snaž sa ukľudniť,a ked príde domov,daj mu mobil do ruky,a povedz nech sa vyjadri,a rozmysli si,čo ti povie,nech už je pravda akákolvek zaslúžiš si vedieť pravdu.Snaž sa nekričať,aj ked to bude ťažké.Dievča drž sa.

fero11111

inimi stetkami :D jak ich pekne nazvala :D

ta co rozbal to nanho pekne na valentina a rozid sa budes podvadzana furt pol roka ta mal a okrem teba sukal dalsie 2 hehe sikula :)

znechutená..

bola to fyzické, lebo jedna z nihc mu písala, aké úžasne veci robil v sexe, že nikdy predtým jej to nerobil. Musí ju dlhšie poznať. A s tou druhou písal, že ake to bolo v tej búrke ?
Dakujem že ma chapes, ide mi srdce puknuť, najradsej by som sa zbalila a odišla... neznesiem tu predstavu ze bol s inými štetkami preboha.....

Laara

no nezavidim ti tuto situaciu..snaz sa ukludnit uz hlavne kvoli tomu malemu..viem, ze to nie je lahke a v hlave mas kopec otaznikov, v sebe zlost a najradsej by si mu vsetko okamzite vykricala..ale skus to riesit s chladnou hlavou, ked sa vrati z prace..spytala by som sa ho nato..taketo spravy este nemusia automaticky znamenat aj fyzicku neveru..mozno si s niekym len pisal, aj ked ani to sa samozrejme nerobi a neospravedlnuje ho to..ale nerobila by som predcasne zavery..treba sa o tom v klude porozpravat s nim..