Color Mask Schwarzkopf - skúsenosti

Príspevok v téme: Color Mask Schwarzkopf - skúsenosti
MsLucille

caute baby ma niekto skusenosti s novinkou farbou na vlasy vo forme masky? dnes idem po obchode a akurat akcia na tuto novinku :D a nekup hehe povodne som si chcela kupit perfect mousse tu penovu 5OO stredne hnedu s nou som bola spokojna lebo nebol vidiet velmi odrast pekne sa strati vymyvanim ale tak neodolala som a zajtra sa chystam farbit... podelte sa o svoje nazory dakujem kocky :) :) :)

never

Humusácka farba !!! nikdy viac !!! doteraz som si moju tmavo hnedú hrivu farbila čierno-hnedou perfect mousse . no čo čert nechcel nechala som sa zlákať na reklamu a kúpila som si bledo-hnedý odtieň .... dopadlo to tak , že mi ostal na vrchu hlavy jeden veľký ryšavo-hnedý fľak a vlasy ako seno ... no nikdy , nikdy viac ... Humus !

MsLucille

sanyka151 suhlasim :)
perfect mousse ano super sa nanasa ale rychlo vymyva a je to aj pravda s tymi uterakmi niekde som citala ked som si susila mokre vlasy ostal flekaty preto som tiez uz skusala rozne farby a tiez sa dam na garnier to je asi posledna znacka co som nemala :)

Xarra:
nic v zlom ale to by som chcela ako ti ta mala krabicka mohla vystacit na vlasy po pas ako pises ze tak tak ale ja mam vlasy po lopatky a tak som musela davat pozor aby mi to vyslo ze som sa bala ze toho bude malo a budem mat strakatu hlavu... v kazdom pripade nechcem sa hadat len by ma to ozaj zaujimalo :)

sanyka151

Patris333. ja tiež zháňam nejaku dobru ale zatial som nenašla. táto color mask hovorím katastrofa. Perfect mousse sa síce nanáša velmi lahko a dobre ale hrozne sa vymýva a po dvoch týždnoch z nej nič neni. paletky chytia vždy tmavšie, Syoss je uplny blud..dobry marketingovy ťah. Nič od nich nieje dobré a loreal preference je tak olejová že mi tiekla po tvári po krku a mala som ju hádam všade...a chytila len odrasty. vyskúšam asi garnier tu som ešte nemala a tiež natural and easy som ešte neskušala tak uvidíme =)

pippidlhapan

Baby, ktore nechcete priserne zlte vlasy, ale blond-nikdy nepouzivajte schwartzkopf farby!! Kedysi mi farba s nazvom POLARNE STRIEBRO chytila na kriklavu zltooranzovu, a to moje prirodzene vlasy su tmavsi blond, ziadny tmavy odtien... zaujimalo by ma, ze ked farba s nazvom striebro je zltooranzova, aka je farba s nazvom zlata...to si nedokazem ani predstavit.
Z drogerkovych farieb na vlasy ma jedine schopne blond odtiene bez zltej iba Garnier. Aj L Oreal mal zltkasty podton, Garnier je v pohode aj pri velmi zosvetlujucich odtienoch...

Xarra

Ja som si farbila vlasy s touto farbou, odtienom 800 (stredne plava) a som velmi spokojna. Konzistencia vyborna, na moje vlasy po pas mi vysla krabicka len tak tak, ale zas nebolo jej tak malo ako pri inych znackach. Farebny vysledok vysiel podobne ako na krabicke. Co je hlavne, prekvapila ma kvalita zafarbenia! Je to pekne rovnomerne po celych vlasoch aj pri korienkoch! A nezosusila mi vlasy tak ako ine, pri inych znackach som po farbeni mala citelne tensi cop, kdezto teraz je kvalita vlasov vyborna, nestencili sa, no ja som uplne unesena. Urcite si ju kupim aj nabuduce. Ked porovnam farby ktore som pouzivala predtym (Syoss, Garnier Natural & Easy) a tuto, tak je jednoznacne najlepsia.

Patris333

po prečítaní všetkých komentárov som sa rozhodla túto farbu radšej nekupovať.neviete mi ale poradiť ktorá je dobrá ?

sanyka151

Ja som si kupila svetlo medeno hnedu a je z toho tmavo-hnedo-červená. Vlasy mam neskutočne vysušene a tá farba hrozne smrdela...nikdy viac =(

Lenka24

Pred týždňom som si kúpila túto farbu-odtieň gaštanovo hnedý. Keďže som čítala dobré ohlasy na túto farbu rozhodla som sa ju vyskúšať keďže sa mi páčil odtieň na krabičke. Farbu som dávala na svetlé vlasy (takmer blond) a chytila do medeno-ryšava. Ani trochu sa to nepodobá na odtieň zobrazený na krabičke. Ako písala MsLucille vlasy sú po nej strašne vysušené, vôbec nie hebké ako po maske na vlasy. Som veľmi sklamaná.

MsLucille

no dnes rano ked som sa videla na dennom svetle farba bola ok ale na odrastoch mi to vadi ze to je svetlejsie... ale vlasy mam suche!!! ta farba mi ich uplne zosusila a to si farbim vlasy pravidelne ale tak mi to este ziadna farba nezosusila som sklamana... cize aj za mna uz NIKDY

langys

Tak ja som nemohla vydržať a vyskušala som ju už dnes a LUTUJEM :-( svoje vlasy mam svetlo hnede ale cele zafarbené na velmi svetlu blond. Po umytí farby som mala kuraciu ŽLTÚ - až mi prišlo zle :-( mala som asi 3- 4cm odrasty a tie su teraz do oranžova a zbytok mojich povodne pekných svetlých blond vlaskov je teraz takisto žltých. Umyla som 2x po sebe silver šamponom tym modrým od Matrix ale nezabralo takmer vôbec. Vlasy sú síce prijemne na dotyk a nie su tzv. mrtve ako po klasickom farbení ale ta farba je otrasna. Vratim sa ku overenej Garnier 111. VÝSLEDOK: NIKDY VIAC