Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potrebujem schudnúť!- 10kg do apríla- ako na to?!

Príspevok v téme: Potrebujem schudnúť!- 10kg do apríla- ako na to?!
janeczz

Ahojte, roky rokúce sa trápim nad postavou svojou. Je to niečo neskutočné! Po dvoch rokoch som sa z váhy viac než 90 kg dostala na váhu 75kg, pri výške 175cm, momentálne mám miery 112-79-104. Ale uz tri mesiace sa to nehybe ani vaha ani centrimetre, cvicim 3krat do tyzdna zumbu, 2x tyzdne stravim dve hodky vo fitku, steper, bicykel, a pomedzi to podla stiahnuteho videa z netu (je to tak casto ako mam naladu) cvicim s cinkami na krajsie paže- s 5kg jednoruckami.

Stravujem sa normalne 5-6krat denne, ranajly rozok nejaka zeleninka pripadne sunka a káva s mliekom bez cukru, doobeda nejaka ta polovicka keksika( jednoducho potrebujem ničo sladke inak idu na mna neskutocne mdloby) , na obed - co jedalen v praci da- trosku polievocky, a druhe jedlo- bud polovica porcie alebo podla druhu jedla len prilohu alebo len masko, popoludni si dam nejaky ten salatik, albo ovocie,, večer najneskor o 5tej nejaka zeleninka, pripadne tzv. polystyren.

A jednoducho nejde to dalej :(

chcem ist aspon na tych 60kg :( a neda sa schudnúť.

cvicim pomedzi to aspon raz do tyzdna sauna, a nič.

Poradite aj nejake cviky na spevnenie ochabnute bruska?

Potrebujem pomoc. Sama uz neviem ako dalej! Nejaka dieta alebo ja uz neviem prosim poradte.

Dakujem *Jana

Toto bol moj prispevok na začiatku február tu na fóre- dnes mám 73,4kg, na postave +3cm v pase :( a inak bez cm zmien.
zmenila som jedalnicek:
R: pohar teplej vody, suchy rozok, kava bez mlieka a cukru
D: ovocie
O: polovicka normalne porcie
OL.: zeleninovy salatik nejaky ten syr
V: polievocka bez cestovin, 150ml jablkoveho octu.
Každe tretie rano behavam 2,5km.

A navyše som dostala svadobné oznámenie a pozvánku na svadbu od ex partnera! A jeho nastávajúca je takáá štíhla :( takáto tam ist nemožem. Preto vás prosím o overené typy ako rychlo schudnut :( kašlem na jojo efekt ide mi o ten jeden deň!!!

janeczz

dieta: dakujem, idem pohladat tu dietu, lenze ja na ziadnej presne strikne napiasnej diete akosi nviem vydrzat, ale mozno by to za pokus stalo.

Dieta1111

Este k tej rychlosti - je to zhruba 8 kg za 10 dni u muza - zeny tak okolo 6 kg za 10 dni daju dolu - tou cambridzskou dietou.
Su to take sacky s potrebnou vyzivou, a vitaminami, aby telo netrpelo a ktore si rozpustas v teplej vode. 3x denne - dostavas stav ketozy, kedy sa ti na cinnost tela spaluje iba tuk. Je to velmi ucinne. Daj do vyhladavaca "cambridzska dieta"

janeczz

flegma akurat pozeram aj ja na tie fotky co som poslala, to brucho som az take nemala, cize mozno bude pravda nieco na spomalenom metabolizme a potom ma "nafukuje"
a na spevnenie brucho uz ani nevim ake by som robila cviky, ked 200brusakov denne nepomaha- a to ma ich ucil robit kamarat, ktory sa venuje fitnessu aby som ich vykonavala spravne.

Dieta1111

Da sa schudnut jednoducho rychlo a ucinne kolko chces cambridzskou dietou - mam s nou velmi dobre skusenosti - je to super, ale ak nemas v umysle zmenit potom zivotny styl, tak to radsej nerob, lebo to aj tak potom naberies naspat - to ti v podstate hrozi pri akejkolvek diete. Ja som preto isiel na nu 2x a az teraz si drzim vahu, ked som zmenil aj zivotospravu - najma vynechanim cukrov.

flegma

janeczz - tak mne ta tvoja postava pride uplne v pohode, akurat brucho spevnit a to tym behom das...
a idealne saty veckovy vystrih, uzke v pase a nariasene pod pasom,a by maskovali brucho
a mas stihle nohy,takze kludne aj kratke
neviem najst teraz narychlo, ale nieco taketo c.shld.net

janeczz

dadula vzdavat to nechcem len rada by som schudla par dalsich kil, a s tym metabolizmom mas mozno trochu pravdu. skusim pohladat co si mi odporucila dakujem.

janeczz

pijem cca 4-5litrov denne, káva, čaj, voda z vodovodu.

pokec.azet.sk

flegma heslo na album je janeczz , teda moj nick tu. Jednoducho vyzeram desne zle a od postavy "bohyne" mam dost daleko.

Dadula56

Jane, ja suhlasim s flegmou, ze si si zrejme nechtiac a nevedomky spomalila metabolizmus.
Trocha od toho chudnutia-ak mas sa takto trapit kvoli byvalemu a jeho svadbe, tak tam jednoducho nechod. Naco je to dobre?Nie si tucna, ved ti to nevychadza ani na nadvahu. Aj keby si mala 50 kg a saty od Diora, co tym ziskas?Jednoducho tam z teba na zadok nikto nepadne, takze je jedno ci mas 75 alebo 60 kg. 10 kil do aprila nezhodis, ziadnym sposobom.
Mala by si uplne zmenit stravu, to co jedavas je strasne malo. A to, ze hned priberas ak zjes viac je dosledok narusenia metabolizmu. Pohladaj si na internete ako "opravit" metabolizmus (odporucam stranku Vlada Zlatosa, pripadne Miro Vesely, ale rad najdes aj inde vela. Hlavne ale nehladaj na vsemoznych zenskych magazinoch, kde len odporucia jest nizkotucny jogurt a dve jablka denne). Schudla si uz dost vela kil, to je uspech, tes sa z toho a nevzdavaj to. A na byvalych a ich stihle priatelky sa mozes vies co.

flegma

zrejme si si tym zlym stravovanim spomalila metabolizmus
pri takej sportovej aktivite musis telo aj zasobovat zivinami a nie tryznit polystyrenom
s tekutinami si na tom ako?