Zufala, stratena v bludnom kruhu

Príspevok v téme: Zufala, stratena v bludnom kruhu
amella

Som nestastna v mojom sucastnom vztahu mam problemy. Moj partner ma nepocuva ja sa snazim aby bolo vsetko dobre aby sme boli stastni ale on mi asi nedokaze dat to co ja potrebujem, mozno som tak velmi narocna. Chyba mi laska, romantika a take tieto veci hovorim mu to stale stale stale dookola ale vobec nic sa nemeni ziadne kompromisy nic ako keby som nic nehovorila. No po novom ked mu poviem co mi chyba je normalne agresivny, zacne kricat minule ma dokonca pritlacil o postel to nikdy doteraz neurobil. Chcela by som po sexe trocha nehy nemusi to byt stale ale ja to nedostavam ani obcas, je normalne ze chce odomna sex ked mi nie je dobre?
Kvoli tomuto vztahu som stratila vsetko nemam sa komu ani vyrozpravat preto pisem sem z cisteho zufalstva. Som v tomto bludnom kruhu a pochopila som ze to nikdy nebude dobre velmi ho lubim napriek vsetkemu ale uz nechcem byt nestastna. Neviem ako z toho vyjst poradte mi prosim.

Agnes999

Tak v prvom rade zacni tym, ze obnovis stare priatelstva, prip. si hladaj aj nove kamosky, nech mas okolo seba dost priatelov a znamych, nebudes sa citit taka opustena a stratena. Potom sa ti bude aj lahsie rozhodovat v tvojom vztahu. Nevidim vhodne rozchadzat sa s nim teraz, lebo nikoho okolo seba nemas, nemas sa komu zdoverit, komu vyplakat, budes sa citit strasne sama a strasne zufalo.

Rusalkaaa

Utekaj od neho cim skor a cim dalej lebo si znicis zivot.nema ten vztah buducnost.to nieje normalny vztah co si pisala.laska vyzera inac.

TinaM

amella, problem nie je v tom, ze ta nepocuva, ze nie je romanticky a pod. Lebo nie kazdy chlap je ten typ, ze nosi kvety a po sexe sa 2 hodiny rozprava. Problem je v tom, ze on to pre teba nechce urobit- lebo ani nemusi, na co...aj tak si s nim, jemu je jedno, ci si stastna alebo nie.
A ta agresivita...neviem, kolko mate obaja rokov a ako dlho ste spolu, ale kazdpadne to bude len horsie! Druha vec je, ze uz mu nikdy nebudes tak verit, uz sa nebudes pri nom citit nie ze romanticky, ale ani bezpecne! Chces sa po zvysok zivota trapit a bat sa cloveka, ktory ti ma byt oporou? To musis vediet ty...

mina169

ahoj amella,,,som taká aká som, som jediná a jedinečná a kto ma nemiluje takú aká som,si ma nezaslúži,, toto si opakuj každé ráno pred zrkadlom, každý si zaslúži prežiť život s tým najlepším človekom pre neho a ver, že taký existuje,niekto ho nájde na prvý pokus a niekomu to trvá dlhšie a čím skôr to pochopíš, tým skôr sa dopracuješ k tomu čo chceš a potrebuješ a tiež si pamätaj, že v ž d y si tam , kde máš byť a k a ž d ý a v ž d y robí len to najlepšie čo vie,nikdy nikoho nezmeníš a ani to nikdy nerob! tebe podľa toho čo píšeš, chýba láska, láska k sebe!!! a bolo by dobre si to uvedomiť ešte kým si zdravá,: každý psychický nekonfort vyvoláva automaticky oslabenú imunitu a tá choroby a čím budeš staršia, tým budú tie choroby horšie, teraz možno máš len častejšie nádchu, mykozy, herpes a môže to vyústiť až do rakoviny,( toto je moja skúsenosť),takže moja rada znie:utekaj kade ľahšie ak sa máš aspoň trochu rada,a ešte niečo:ty ho nemiluješ, ty si závislá!!! mám ťa rada - túto vetu si opakuj pred spaním, kým nezaspíš.A ešte niečo, Boh nám dal slobodnú vôľu a vždy máme aspoň(minimálne) dve možnosti na výber,a tiež maj na mysli, že vždy dostaneš čo chceš,len ťa prosím,rieš všetko s láskou, lebo vždy sa ti všetko vráti. Opatruj sa.

kafe

amella, dievča, ty si príliš lenivá aj na to, aby si urobila radosť sama sebe. Necháš si ubližovať, len aby si nebola sama. No amen tma.
Ja to zrekapitulujem: si nešťastná, úplne zúfalá a stratila si všetko kvôli mizernému vzťahu. Čo asi by bolo dobré spraviť, aby ti bolo lepšie? Hmm.. neviem, ja to vôbec netuším :) Mimochodom, tvoj partner nie je decko, ktoré má robiť to, čo ty povieš. Takže to, že ťa nepočúva je normálne. Ale neni normálne, že si si VYBRALA za partnera debila, ktorý ťa nemiluje a ty ešte na ňom visíš ako handra na vešiaku. Práveže tvoja chyba je, že nie si vôbec náročná - NEdokážeš spraviť niečo pre seba, mať sa rada, vážiť si samu seba - si len otrokom/slúžkou niekomu druhému. Žiaden chlap nebude robiť niečo pre slúžku, neni sprostý, jednoducho sa nechá obskakovať. Ale pre sebavedomú ženu urobí všetko, čo jej na očiach vidí, vtedy pohne nielen zadkom ale i rozumom.

amella

ach aku mas len pravdu strasnu vsetko som prisposobila jemu a ani jedenkrat som mu to nevykrikla no pred casom som chcela od neho aby nesiel von s kamaratmi a ma ohriakol ze ci on ma menit veci ktore robil 28 rokov