Prosím pomôžte mi, som zúfala. Vlasy mám zničené celé, kedže som ostrihaná na postupku. Sú krepovité, takže sa žehličke nedá vyhnúť a musím ju používať každý deň. Vlasy som si stále farbila z hnedej na blond z blond na hnedú z hnedej na červenú, na čiernu.. Ak by sa dal vrátiť čas, určite by som si ich farbiť nezačala. Potrebujem od vás radu, čo by sa dalo s mojimi vlasmi ešte robiť.. ostrihať nie, pretože vlasy mám už aj tak dosť krátke :/ Potrebujem od vás radu na nejaké zábaly, regeneračné masky, alebo niečo čo by pomohlo na rozdvojené končeky :/ .. Alebo niečo, po čom by som si vlasy nemusela žehliť a neboli by krepovité :/
Zničené vlasy..
Ja som tiež mala donedávna poničené končeky ale tak pred mesiacom a pol som si kúpila v DM-ke tabletky Das gesunde plus Haar vital komplex za necelé 3€ a vlasy mám v podstatne lepšom stave,vlasy mám hebkejšie a hlavne žiadne zničené konce :)
Ten biosil už používam dva mesiace a výsledky sa zatiaľ nedostavili žiadne. :/
skus Hair booster, vidim vysledky
Ahoj, no ja som mala poobny problem s vlasmi a riesim ho uz niekolko mesiacov- v prvom rade sm blond a chcem preto prejst na hnedu-je to setrnejsie....za druhe kupila som si panthenol tabletky na vlasy(mne dost padali) uz padaju menej po 2 mesiacoch pouzivania, skus aj biosil...taktiez pomoze zmena stravy-ja si davam kazde rano ovsene vlocky s orechmi a slnecnicovymi jadierkami, a posledna rada je stranka Completebeauty _:) odporucam....najdes tam (sice drahe)ale dost dobre pripravky na vlasy....aj na extremne znicene, ale necakaj vysledok hned...
.slamka tú hennu som aj chcela vyskúšať, no čítala som si ohlasy, takže ma to rýchlo prešlo.. tiež mi vlasy rarstú len badateľne :/ .. Tina ďakujem za rady.. určite skúsim tú donnu hair, práve som si o nej čítala, tak uvidím a ten zábal si určite spravím :) Vlasy si už farbiť nebudem, snáď to vydržím aspoň kým sa mi vlasy nedajú do poriadku.. Kenanny-ja problem so sivými vlasmi uričte nemám, nakoľko mám len 18 rokov.. :-) a suchý šampón tiež používam :-)
miesto farbenia odporučam tonovaci šampon ja použivam o trocha svetlejši ako moje povodne velmi tmavé vlas ya furd mi chytí na čierno alebo takmer na čierno čo m aštve ale potom sa pomaly vymýva a už mám ako moja povodná farba.
Sampon je šetrný nie ako farba,farbu som nikdy nepouživala.
čo jezaujimavé že moje zopár sivých vlasov mi chytí na rišavé a ostatné takmer na čierne a pritom si dávam šmapon hnedý svetlejsí ako moje tmavo tmavo hnedé takmer čierne vlasy a potom vyzerá akoby som mala nejaký melír hm............farbu neodporučam pokial nie si celá sivá ja mám iba asi 10vlasov ktoré začali sivnut a tie su rišavé ale v tmavých vlasoch to nevidno
sampon použivam len dvakrát ročen po lete a pred letom po lebo slnko mi vytiahne moje tmavé vlasy a potom vyzeraju škarede, nielen plet ale aj vlasy mi opáli slnko a to dost.
zábaly?? aj sprej panthenol je dobrý ten čo na spálenu plet použivat možeš.A čo možem doporučit netreba prehánat umývat si vlasy príliš často chloprová voda.......radšej použi suchý šampon.
mam taky dojem, ze henna sa nesmie pouzivat na chemicky farbene vlasy...
toto poznam-aj ked som nestriedala rozne farby, ja som bola verna blond (asi najhorsia alternativa :)
Co by som poradila ja:
1. skus si kupit nejaky vyzivovy doplnok na podporu vlasov (Ja som skusala len Donnu Hair, ale je ich v lekarni mnoho)
2. Ja si davam zabal "starej mamy"- zltok z vajicka, olivovy olej, med a par kvapiek citronu, napatlem na vlasy a zakryjem sackom- kludne nechaj co najdlhsie, par hodin, niekto vravi aj celu noc, ale...to som este neskusala. Potom ich treba zmyt aspon 2x, lebo ti ostanu mastne.
- zrychlena forma u mna funguje tak, ze si na vlasy -od polovice dlzky- dam olivovy olej a necham posobit.
3. Vlasy skus nezehlit, vyfukaj ich ,nie najhorucejsim vzduchom, takym medzistupnom (lebo viem, ze radit ti,aby si ich nezehlila a nefukala je zbytocne, proste s vlasmi sa nieco robit musi) a kup si nejaku olejovu kuru-ja mam Gliss Kur, ale tiez je ich plno. Tu mozes aplikovat na uz vyfukane vlasy, od polovice dlzky smerom ku koncekom. Nezlakni sa, prvu minutku vyzeraju, ze su mastne, ale vstrebe sa to a vlasy-pokial su krepovite- to pekne upravi.
4. prestan s farbenim vlasov a prejdi aspon na melir- ten tak nenici vlasy.
5. najucinnejsie je vsak aj tak len pockat, kym vyrastu nove a postupne sa tychto poskodenych zbavit strihanim.
a zabudla som napisat - tiez mi akoby prestali rast, predtym normalne rastli, teraz ledva badatelne
ja som si myslela, ze ked prejdem z chemickej farby na hennu, tak urobim svojim vlasom dobru sluzbu. To, co mam po polroku pouzivania henny z vlasov, to by sa mi nikdy ani nezdalo...vlasy ovela tensie, ako predtym, a suche, vysusene, ziadne zabaly mi nepomahaju, nieco strasne - a to som si kupovala kvalitnu hennu - najprv henne color, potom indicku hennu.
Vlasy vobec nemozem nosit rozpiustene, iba v cope. Je to na plac. Nikdy viac henna!