Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozist sa, ci nerozist sa?

Príspevok v téme: Rozist sa, ci nerozist sa?
nestastna...

ahojte,

myslim ze sama som si uz davno odpovedala na otazku v nadpise,no stale som si neni ista. S priatelom sa velmi lubime, v blizkom vztahu sme uz rok aj pol... V zivote som nemala cloveka,s ktorym by som si takto rozumela... S ktorym by som bola niekedy takto stastna... No posledne dva mesiace sa stale iba hadame.. Rano vstanem,hadka,poobede pridem zo skoly,hadka,vecer hadka... Potom sa stale len udobrujeme a este niekde medzi tym je sex. Iniciovany samozrejme uz len nim... Ja ho stale velmi prevelmi lubim a myslim ze aj on mna... No nefunguje to,vieme myslim obaja kde je problem... ja sa snazim zmenit postoj,verit mu,akceptovat aj pre mna menej akceptovatelne. On vsak chce aby som mu verila stale vo vacsich podivnych situaciach,a pre mna je uz davno za hranicou a neviem to uz proste prekusnut. Myslim tym hlavne ine dievcata okolo neho a spravanie k nim,no nie je to nas jediny problem.
Milion krat som sa s nim snazila o tomto bavit,vysvetlovat,obhajit svoj nazor... Lenze jeho odpovede su vzdy take,ze riesim hluposti a zbytocne sa hadame... Niekedy mi dokonca povedal ze on nema co menit... mam pocit,akoby hladal svoj vlastny priestor vo vztahu,ze pokial moze,no mna uz to nebavi,nevladzem,pretoze chce stale len viac a viac. Ked mu poviem ze mi nieco vadi,povie mi ze mu zakazujem chodit s kamaratkami von (napr).. Ked mu poviem ok,ved ti verim,spravi nasledne pocas vecera nieco, co aj tak tu ziarlivost vo mne vyvola... a hadame sa... na to mi len povie,ze nemam riesit hluposto,ze to nic neni,ze je to normalne... stale chce len viac a viac tolerancie z mojej strany,no tu svoju ku men akoby obchadza,neriesi. ja ked dam len mali naznak toho,ze mam nejaku pochybnost,on sa hend osopi na to,ze mu neverim... ale on,ked mi vravi aby som mu volala,uistovala ho,povie mi ze on veri,len preveruje.

Nemyslim ze som extremna ziarlivka a hnusna bosorka ktora mu svetko zakazuje,kamaratkam ktorym vravim o niektorych situaciach sa mi divia,ze to akceptujem a preco to on vlastne robi... pretoze vedia ze ma naozaj lubi,no nik nechape preco sa zrazu takto sprava... a ublizuje mi... co je hrosie,vedome.

je to ako na kolotoci... hore dole a dokola.

budem vdacna za cokolvek,pekny den prajem.

kafe

pozri, nedokážeš jeho správanie tolerovať a nechceš sa znižovať na jeho úroveň. Už fakt, že hovoríš o znižovaní úrovne.. dievča a prečo si s chlapom, ktorý je na tak nízkej úrovni? Tak s ním zostaň a tráp sa. Alebo sa trochu pozbieraj. Prečo si tak málo veríš? Začni si uvedomovať, že si nádherná cenná žena, nie kus handry. Vynechaj chlapa na chvíľu zo svojho zorného poľa, prestaň si ho všímať a riešiť jeho správanie a venuj sa SEBE, škole záujmom, choď sa učiť ku kámoškám, teš sa zo života.. a buď sa rozíď alebo sa tráp. Jednoduché.

nestastna...

ja som sa snazila si to nevsimat,kaslat na to... no nejde to... aj ja som nejaka a nedokazem to potlacit az natolko aby to vyhovovalo jemu,zrejme...

nebudem sa predsa znizovat na jeho uroven a robit mu naprieky... co som on?... ja mu ublizovat nasilu nechcem.

kafe

nestastna, druhý si k tebe dovolí len toľko, koľko ho TY necháš si dovoľovať. Ak chlapec prekročil hranice a ty sa paprčíš, zlostíš a nemohúco ho necháš robiť si, čo JEMU vyhovuje (a on na tvoje pocity a na teba kašle).. tak si trubka. Prečo mu to prosím ťa vysvetľuješ a ešte miliónkrát? Začni robiť presne to isté - stretávaj sa s chlapmi a správaj sa k nim tak, ako on ku kámoškám a ak mu to nedocvakne, tak dovi dopo.

marrisa

To co opisujes moze mat milion zapeklitych vysvetleni, skutocne dovody jeho spravania by ta mozno aj prekvapili...mozno aj jeho sameho. Ale na urcovanie dovodov tu nie je priestor. Skor by som sa zamerala na jeho odpovede pri zacati konverzacie na tuto temu. To ze ti povie ze riesis hluposti, je v mojom pohlade, prejavom nevyzretosti, nepripravenosti na intimitu a nedostatocneho uvedomenia ako velmi by nam malo na pocitoch partnera zalezat. Ked nemieni robit kompromisy to zn. ze problem spadol len na teba, ty sa musis vyrovnat s tym aky je, davat si nadej ze sa jedneho dna zmeni, alebo popriet fakt ze ta trapi jeho spravanie a vytesnit to z hlavy.