Dobrý deň :)
Chcela by som sa podeliť s mojou skúsenosťou starostlivosti o pleť. Mám 18 rokov a už asi pár rokov má trápilo akné. Kožná mi predpisovala len Eryfluid alebo Skynoren, ale márne. Moja dobré kamarátka mi raz spomínala o kréme Sudocrem, ktorý som sa rozhodla vyskúšať, keďže mi nič nepomáhalo. Po pravidelnom krémovaní mi akné ako zázrakom zmizlo. Moja pleť je ako vymenené.. Tento krém ani nevysušuje a je vhodný nie len na tvár a nieje až taký drahý. Tak prajem príjemný deň a krásnu pleť všetkým , ktorý už skusili všetko a dopadli podobne ako ja. :)
Stop akné - Sudocrem
ja používam zase bepanthen care pri suchej, popraskanej pokožke. Perfektne mi zabral napríklad na popraskané ruky a pery. Hlavne v zime mám popraskané ruky až do krvi a to ma potom pekelne štípe. Natieram si ich viac krát za deň bepanthenom a pekne sa mi to zahojí.
Chcem sa spytat, moze sudokrem pouzivat tehotna zena na akne na svojej pleti?
Jasné, že sudocrem sa dá použiť aj na viac vecí ako je určený. Efektívne lieči aj akné . Tu je o tom super článok: akneliecba.sk
Tabletky na akné - track.derminax.sk
Ahojte,viem,že je už trošku neskoro sa vyjadrenie sa,ale dám vám radu :) ja používam sudocrem už od začiatku leta a pomohol mi až teraz..mala som akné na líciach na čele a aj na brade.. čelo som mala posiaté podkožnými pupáčikmi.. Každý večer som si to dávala na tvár a ja som si to dávala ako bázu pod makeup..je to netradičné,ale naozaj mi to pomohlo.. Čelo už nemám posiate podkožnými pupáčikmi a sem-tam sa mi vyhodí nejaká vyrážka,ale málo..ale zdá sa mi,že zapcháva póry..to je asi jediné negatívum,inak som spokojná:) vrelo odporúčam.. Ja som ho kúpila v lekárni a stál okolo 3 € :)
Aj ja používam Sudocrem...vlastne celá naša rodina, pomáha pri zaparenej riťke mojich detí až po začervenalú moju tvár....večer sa natriem a ráno je po probléme...
mna tiez trapili vyrazky od strednej,raz somm vyskusala Sudocrem , a naozaj pomaha, takze uz ziadne drahe pripravky a masticky. A nie je vobec drahy . Ja si ho davam pre istotu na celu tvar , a vidim ze sa mi vyrazne zlepsila tavr, vsetko zmizlo . Takze vrelo odporuccam .
no vidíš, som nevedela :)