Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stop akné - Sudocrem

Príspevok v téme: Stop akné - Sudocrem
Diankaa9

Dobrý deň :)
Chcela by som sa podeliť s mojou skúsenosťou starostlivosti o pleť. Mám 18 rokov a už asi pár rokov má trápilo akné. Kožná mi predpisovala len Eryfluid alebo Skynoren, ale márne. Moja dobré kamarátka mi raz spomínala o kréme Sudocrem, ktorý som sa rozhodla vyskúšať, keďže mi nič nepomáhalo. Po pravidelnom krémovaní mi akné ako zázrakom zmizlo. Moja pleť je ako vymenené.. Tento krém ani nevysušuje a je vhodný nie len na tvár a nieje až taký drahý. Tak prajem príjemný deň a krásnu pleť všetkým , ktorý už skusili všetko a dopadli podobne ako ja. :)

www.google.sk

gastanko2016

ja používam zase bepanthen care pri suchej, popraskanej pokožke. Perfektne mi zabral napríklad na popraskané ruky a pery. Hlavne v zime mám popraskané ruky až do krvi a to ma potom pekelne štípe. Natieram si ich viac krát za deň bepanthenom a pekne sa mi to zahojí.

Feri569

Jasné, že sudocrem sa dá použiť aj na viac vecí ako je určený. Efektívne lieči aj akné . Tu je o tom super článok: akneliecba.sk

Madrana

Ahojte,viem,že je už trošku neskoro sa vyjadrenie sa,ale dám vám radu :) ja používam sudocrem už od začiatku leta a pomohol mi až teraz..mala som akné na líciach na čele a aj na brade.. čelo som mala posiaté podkožnými pupáčikmi.. Každý večer som si to dávala na tvár a ja som si to dávala ako bázu pod makeup..je to netradičné,ale naozaj mi to pomohlo.. Čelo už nemám posiate podkožnými pupáčikmi a sem-tam sa mi vyhodí nejaká vyrážka,ale málo..ale zdá sa mi,že zapcháva póry..to je asi jediné negatívum,inak som spokojná:) vrelo odporúčam.. Ja som ho kúpila v lekárni a stál okolo 3 € :)

emalea

Aj ja používam Sudocrem...vlastne celá naša rodina, pomáha pri zaparenej riťke mojich detí až po začervenalú moju tvár....večer sa natriem a ráno je po probléme...

165nika

mna tiez trapili vyrazky od strednej,raz somm vyskusala Sudocrem , a naozaj pomaha, takze uz ziadne drahe pripravky a masticky. A nie je vobec drahy . Ja si ho davam pre istotu na celu tvar , a vidim ze sa mi vyrazne zlepsila tavr, vsetko zmizlo . Takze vrelo odporuccam .

Blondula

M 25 .... v DM drogerii maju aj sudocrem.minule mi padol do oci,az prekvapena som ostala.
inak u mna je sudocrem "univerzalna" masticka...