Ako mám oddialiť krámi..?? Ideme na lyžiarak a nechcem ich tam mať kedže mi vychádzaju presne vtedy keď tam budeme. Čitala som o citróne no neviem či to pomáha.. niejake vaše rady ? :) Ďakujem
Menštruácia
asi som bola tiez hnusna, ale nie som schopna odporucit Norethisteron niekomu, kto ide zrejme na lyzovacku v 7. rocniku ZS..predpokladam podla pravopisu...
ste sa riadne do nej pustili...no ano, menzes ti neublizi ako vravi panika ale asi to je pre teba neprijemne ze ked chces oddalovat?
Co ja viem s tym citronom, zabera ako u koho..je to fakt velmi individualne a predpokladam ze chces posunut az o nejaky tyzden..ak chces skus mozes skusit ten citron, hlavne treba zacat niekolko dni pred planovanou menstruaciouu. Najvhodnejsie by boli nejake hormonalne lieky ktore ti ale musi predpisat lekar...norethisteron sa zvykne, ale to musis ist za gynekologom a budes si ich hradit plnu sumu kedze nie je to liek ktory potrebujes ale liek ktory chces
ako sorry, ale menzes Ti pri lyzovacke nijak neublizi..na lyzovacku sa chodi hlavne lyzovat...asi chapes, co tym myslim...
Antikou sa to dá regulovať. Alebo otehotni, nebudeš mať.
poriadne vlozky a tampon ktomu
nijako