Krv v moči

Príspevok v téme: Krv v moči
bojím sa :(

Ahojte... :/( Lekárka mi zistila krv v moči... neprikladala tomu niečo vážne, ale poslala moč do labáku na vyšetrenie.. veľmi sa bojím... musí to znamenať len rakovinu obličky?? :'(((( :'/((( strašne sa bojim... zajtra by mali byť vysledky... no nenormalne sa bojim... :( ani nezaspim... (o:

máte skúsenosti ? ďakujem !

Lulita

dl - pre mna lieky nie su, nemam ziadne bakterie v moci, cize dokolecka atb by mi boli na nic, len proste mam chronicky zapal, take sračky ako Prednisom brat nebudem

dl

oou no vidis super, si zdrava ako ryba...dobry pocit nie? a ta krv v moci tam bola teda kvoli comu?

Inak staci navsteva obvodnej (teda detskej :D)ci treba aj urologa?

dl - Áno, zápal obličiek, len moč a pobúchala mi po chrbte... ja som myslela, že to len chrbát ale nevedela som sa postaviť z postele... takže asi tak a áno, úplne sa mi to vyliečilo... bodaj by aj nie, s toľkými liekmi...

lonely

ano,je to niekde medzi lopatkami a krizami a boli to tak vnutri tela...je to ako ked boli zlcnik,ja si to obcas aj mylim:)raz som si volala doktorku ze mam zlcnikovy zachvat,ked prisla tak mi pobuchala po chrbte a jak mi buchla kde su oblicky skoro som sa povracala od bolesti...tak to bol oblickovy zachvat...iny masaker:)

dl

mala si zapal obliciek hej? A aj nejake ine priznaky okrem bolesti a horucky? A vyliecilo sa ti to uplne? Na zaklade akych vysetreni doktorka usudila ze mas zapal obliciek? Len moc?
A ozaj kedy si ides volat ohladom vysledkov. Inac predtym ako si nebola u doktorky si nespozorovala zeby si mala krv v moci?

Ak sa môžem zapojiť, tak mňa to boleli v bokoch ani nie v bokoch ale jednoducho ako keby v takej jamke pod lopatkami a nad krížami. A mala som aj horúčku ale to bolo iné - zápal obličiek.

dl

lonely, v strede chrbta? Tak to mna tam nie..mna skor na boku a niekedy mi to vystreluje aj na nohu. Mna to kazdu chvilu inde boli..och uz nech mam po statniciach co za doktorkou skocim, lenze ona mi asi nic nepovie. Mebude vediet co to je

lonely

neviem ako inych,ale mna ked pobolieva oblicka,tak je to asi v strede chrbta,pod lopatkou...
a oblickova kolika je ukrutna bolest,neprajem nikomu zazit