Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Musím si nájsť prácu

Príspevok v téme: Musím si nájsť prácu
lenka222

ahojte

Mám 21 rokov. A chcem si nájsť prácu, bývam v košickom kraji. Bojím sa komunikovať s ludmi a nastava problém ked napr, musim zdvihnut mobil(nechapem aky blok mam sice ma nikto s tým nezabije).

Strednú školu som dokončila, peniaze rodičia na vysoku nemajú. Pracovala som v závode par mesiacov, tam mi bolo dobre. Nedávno som dokončila opatrovateľský kurz. A velmi by som chcela isť opatrovať ludí, peniaze zarobit na vlastne byvanie. Ale bojím sa zlyhania aj na pohovore.

Mám navštíviť psychoologičku? Pomože mi prekonať strach?

Lulita

lenka - kks mi oci skoro vypadli, tak to hej, ked byvas niekde kde za 9tisic eur vies kupit byt, my sme dali za jednoizbak skoro 60 000 eur :) otazkou je ci chces prezit zivot v Hornej Dolnej, alebo vidiet, alebo robit nieco niekde inde, ale tu sumu za byty zavidim, som myslela, ze v dnesnej dobe take uz neexistuje

lesia200

Ahoj, rozhodne ide o soc. fobku, bolo by dobre navstivit odborníka...dostanes sa z toho... sama som to zazila...

onnnnn

mal som presne ten isty problem ale nikto nevedel o mojom probleme mam socialnu fobiu bal som sa ist na pohovor a doma namna kricali ze som neschopny

lenka222

dakujem vam za pozitíve príspevky

dadula určite mi pomoozu viacere pohovory, na tie pohovory čo chodím kvoli práci v zavode sa dá zvladnuť nato som si už zvikla, no tieto pohovory čo chcem zvládnuť sú dolezitejsie, tam uz pojdu aj o sypmatie a o jazyky, a musím za nimi trocha daleko cestovať. V prvom rade si musím dokázať že mám nato, zvísiť sebavedomie, necítiť sa menejcenná.

sususu dakujem za podporu, prislo mi na um si kupit knihu, ktorá píše o sebavedomí, o dosiahnutí uspechov skratka navod na štastie, a taktiež si preštudovať niečo viacej o tých pohovoroch. To sa mi zíde na cely pracovný život.

lulita myslím že ked dakto opatruje viacej ako tri roky a byva s rodicmi tak ma nato nasporit na jednoizbovy bat, v nasom okolí sa pohybuje okolo 9000-10 000 eur.

Lulita

hej, potom ma napadlo, ze som bola prilis uprimna, takze sa ospravedlnujem...

ak mas kurz opatrovnictva a chces zarobit na byvanie, tak to z platu cca 500 eur nepojde, v Rakusku sa da krasne zarobit a dostat aj do dobrej rodiny

sususu

tak to ste jej pomohli..ja som tiez z kosickeho kraja a pracu som si nasal a skvelu :-) staci vedomosti a zdrave sebavedomie... pracuj na sebe, vela citaj, maj prehlad.... usmev na perach, byt mila, pekne a profesionalne sa oblec, pevne stiskni ruku, prvy dojem je NAJPODSTATNEJSI... na nete sa vela dozvies ako sa pripravit na pohovor...a ako pise dadula, najlepsie je chodit na pohovory, chodit a chodit a OTUKAS SA :-) chod za svojim snom!!! Kto nema ciele v zivote, nedosiahne NIC!!!Hlavu hore, drzim prsty :-)

Dadula56

Lenka, podla mna ti najviac pomzoe po tych pohovoroch chodit, lebo si na to zvyknes a postupne sa prestanes az tak bat. Malokedy sa praca najde hned a neznamena to, ze by si bola neschopna. Psycholog ti pomoct moze, ale myslim si, ze to bude stale len "teoria"a ty sa potrebujes zorientovat prakticky.