Ahojte , potrebujem sa tak trochu vyrozprávať ...
Mám 18 a vždy som si hovoril ,že sex budem mať až vo vzťahu , kde si tým budem istá , už som nejaký ten vzťah mala ,ale vždy som t stopla ,lebo som sa necítila byť pripravená . Ale ...
Pred pár mesiacmi som spoznala jedného chalana , asistoval pri jednej mojej operácii , potom ma skontaktoval a rozumieme si . Pár krát sme sa stretli a raz som sa nechala uniesť . Šla som k nemu ( je z iného mesta) a len sme tak blbli , bozkávali sa , objímali atď , boli sme nahí , no vedel ,že sex nechcem , lebo spolu nie sme a je to skoro .
Ale potom to nejako postupne prišlo ... Bol vo mne len pár krát .. Len také skúšanie .. Potom neskor sme to v ten deň skúsili ešte raz ... Ja ani neviem prečo som ho nezastavila , v tej chvíli som to chcela , neriešila som to ,ale teraz mám pocit ,že som urobila strašnú hlúposť ... Užívam antikoncepciu a zo začiatku nepoužil kondom ,no potom hej , a nespravil sa do mňa , ja som orgazmus vobec nemala ...
Len si to vyčítam ... keď som s ním o tom hovorila , tak povedal , že mu sex chýbať nebude , že sa spoznáme a uvidíme ...
Len mne už pár dní stále v hlave hučí , že čo ak by som bola tehotná , či je tam nejaká možnosť ... že som to urobila a ani s ním nie som , že ho ne´úbim ...
Nebolo to vlastne ani ako normálny sex či milovanie , len také skúšanie , no bol vo mne a to všetko ...
A nikomu to ani len nemožem povedať ...