Chcem sa spytat dievcat, ako to vnimate vo vasich vztahoch... kto je ten aktivny v tom aby doslo k sexu - vy alebo vase polovicky? Teda myslite si ze chcu viac muzi alebo zeny???
Kto je aktivny?
ja sa zase stale na to kamaratkam stazujem a vsetci mi hovoria aby som sa s nim rozisla...ze to nie je normalne :-(
:) no vies ja som si povedala,ze rozchadzat sa koli tomu nebudem,zas ho mam ovela racej nez sex..len mi to pride niekedy luto,ked pocuvam kamosky kde kedy ako sexovali..a ja mozem len mlcat.
sweater, si zlaty...ale nerozumies :-DDD lebo nie si zena :-P
nenasytna jak konecne niekto, sak aj ja ti rozumiem :), len z opacnej strany tym ze som chlap :)
ach amy konecne niekto rozumie o com hovorim....
som na tom podobne ako ty,tiez musim vo velkej vacsine svojho zvadzat ja a dobiedzat,,potom sa citim jak krava,ked odmietne..vraj je unaveny a blabla,pritom nerobi nejaku manualnu pracu,i ked uznavam aj psychicka moze vycerpat..len sa bojim,ze co bude za par rokov,ked uz teraz po dvoch je to takto..
nena ja neviem ako casto, ale urcite castejsie ako teraz... to nejde len o to aby to bolo ale aby som citila ako sa snazi dobit ma, ziskat si ma, ako po mne tuzi a tak... a ako hovoris sweater - lahko sa hovori... byva u mna v mojom byte a ked nechce ist co ho mam nechat vyniest policiou???? Nie je to take lahke ako sa zda...
ale napadlo ma, ze mozno si najdes dalsieho chlapa co bude zrebec, ale budu ti chybat zase veci ktore ti poskytuje tento priatel... ale zivot je vecne hladanie a bez riskovania sa nemoze clovek nikam pohnut, aj zla skusenost je na nieco dobra...
nena podla mna nejde o to ako casto, ale o to, ze ide iniciacia len s jej strany. a nenasytena, niekedy je treba urobit krok aj napriek tomu ze ten druhy s nim nesuhlasi
nenasytna, mozem sa ta opytat, ako casto by si to asi chcela?