Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dá sa zlepšiť zrak?

Príspevok v téme: Dá sa zlepšiť zrak?
matulko

Zdravím.. Mam 16 rokov, nevidím moc do dialky, uz asi od stvrteho ročníka mi predpisali okuliare ,najprv to bolo slabe ,potom silnejsie (lebo ja hlupak som ich nenosil) a zas silnejsie ,niesu az tak moc silne ,ale jednoducho ich potrebujem. Mojim velkym snom je ze chcem robit policajta a na to zrak urcite potrebujem. Cital som si na internete ze sa zrak dá niak vylepsit,roznymi cviceniami ,prijmanim vitaminov a tak.. Preto sa chcem spytat ci je to pravda,alebo by mi vedel niekto poradit? Viem ,ze vsetko ide zlepsit ,a viem ze aj zrak..len neviem ako..poradite mi prosim ? :)

rhea

doubledog a za ako dlho sa ti zlepsil zrak? ked to davali v reflexe, tak lekari sa tam z toho takmer smiali... ze to nepomaha, maximalne, ze sa zrak nebude dalej zhorsovat, ale ze urcite to zrak nezlepsi... matulko-ocna joga

doubledog

ocnym cvicenim vies dosiahnut velke zlepsenie
mne sa zlepsili o 1 dioptriu a to som to dost flakal
ale nemyslim si, ze to dokaze uplne problemy odstranit

z "vitaminov" skus antokyany (z cucoriedok)

0vecka

2 matulko v tabltkach je viac vitaminov ale telo ich nedokaze tak dobre vstrebat ako z mrkvy...

co sa zlepsenia zraku tyka tka cvicenia ti nieco pomozu odhadujem to tak na 0,5 dioptrie ... akoze ziadny zazrak... ja som bol na laserovej korekcii to ti asi jedine pomoze...

Denka_1

Ahoj, z vlastnej skusenosti viem povedat, ze jedenie vitaminov zraku neuskodi, ale ani nespravi ziaden zazrak. Ja som sa ich najedla az-az, Vitalux, Provisio, kazdy druhy mesiac na striedacku + k tomu vitaminy v spravnej strave. Zrak sa zhorsoval nadalej az do -8 dioptrii. Ak to mas vo vienku, tak s tym nic zial nenarobis. Uzivanie vitaminov Ti mozno skor urobi fajn na psychiku, lebo si budes mysliet, ze zraku prospievas. Ale tod vsjo.