Zdravím.. Mam 16 rokov, nevidím moc do dialky, uz asi od stvrteho ročníka mi predpisali okuliare ,najprv to bolo slabe ,potom silnejsie (lebo ja hlupak som ich nenosil) a zas silnejsie ,niesu az tak moc silne ,ale jednoducho ich potrebujem. Mojim velkym snom je ze chcem robit policajta a na to zrak urcite potrebujem. Cital som si na internete ze sa zrak dá niak vylepsit,roznymi cviceniami ,prijmanim vitaminov a tak.. Preto sa chcem spytat ci je to pravda,alebo by mi vedel niekto poradit? Viem ,ze vsetko ide zlepsit ,a viem ze aj zrak..len neviem ako..poradite mi prosim ? :)
Dá sa zlepšiť zrak?
Co stoji taka laserova operacia?
Ocna joga? .. A co taka laserova operacia môže stáť?
doubledog a za ako dlho sa ti zlepsil zrak? ked to davali v reflexe, tak lekari sa tam z toho takmer smiali... ze to nepomaha, maximalne, ze sa zrak nebude dalej zhorsovat, ale ze urcite to zrak nezlepsi... matulko-ocna joga
su to niake specialne cvicenia? alebo ich viem aj v pohode najst na nete?
2 matulko v tabltkach je viac vitaminov ale telo ich nedokaze tak dobre vstrebat ako z mrkvy...
co sa zlepsenia zraku tyka tka cvicenia ti nieco pomozu odhadujem to tak na 0,5 dioptrie ... akoze ziadny zazrak... ja som bol na laserovej korekcii to ti asi jedine pomoze...
aha a nieco co by mi zlepsilo ten zrak? :/
Ahoj, z vlastnej skusenosti viem povedat, ze jedenie vitaminov zraku neuskodi, ale ani nespravi ziaden zazrak. Ja som sa ich najedla az-az, Vitalux, Provisio, kazdy druhy mesiac na striedacku + k tomu vitaminy v spravnej strave. Zrak sa zhorsoval nadalej az do -8 dioptrii. Ak to mas vo vienku, tak s tym nic zial nenarobis. Uzivanie vitaminov Ti mozno skor urobi fajn na psychiku, lebo si budes mysliet, ze zraku prospievas. Ale tod vsjo.
Môze byt :)
myslim si ze najviac vitaminov je v jeho povodnej forme - teda v cerstvom ovoci resp. zelenine