Prečo som išla do niečoho, o čom som bola presvedčená, že to dopadne, jak to aj dopadlo, hoci som spravila základné opatrenia? :) Niektoré ženské proste majú tú naivitu v krvi, aj keď sú si toho vedomé, pokračujú...
Prečo sa púšťame do vecí, na ktoré nemáme?
takže ty si chcela sex na jednu noc a on sa do teba zamiloval?
lepsie raz zazit ako 100x pocut od kamosiek, no nie? Vyskusane, overene, a mozes ist dalej s dobrym pocitom, ze si to vyskusala, overila si si, ze to nie je to prave. Zober si z toho to dobre, ked uz tie hovadinky, ktore sme porobili, nezmenime :)
Ľudia, koľko reakcií na tak nezmyselnú vec. Hej, hej, ide o chlapa, ale nič som si nenahovárala. Keď som si uvedomila, že sa do toho zaplietli city, chcela som to ukončiť a napísala som mu veci, ktoré tomu mali dopomôcť, lenže jeho reakcia bola neočakávaná a opačná, než mala byť. Ja sa poučím, to nie je problém, resp. túto vec by som v živote nikdy nezopakovala a to som si povedala už na začiatku, keď som to išla "vyskúšať", iba ma mrzí, že napriek tomu, že som si celý čas uvedomovala, že to nedopadne dobre, aj tak som sa do toho zamotala úplne! Vedome... Nerozumiem. Fakt nie.
No, niektori ludia sa naozaj vyzivaju v "sebatryzneni" v podobe prerazania muru hlavou. Je to normalne. Mozno z toho vyrasties (v to dufam) alebo aj nie. Veru, najdolezitejsie je, ci sa z toho vies poucit.
neviem o co konkretne sa jedna, no pokial ide o chalapa a nejaky nezmyselny romanik kde si si nieco nahovarala, tak tu je mozne jedine povedat ze ludia su nepoucitelny...niektory...
naivita a hlavne neschopnost sa poucit z vlastnych chyb...to nie je len cisto zenske, ale poznam aj takych chlapov. Jedine, co mozes konecne zmenit, je to, ze uz nikdy podobnu volovinu neurobis....cim som si nie az tak ista :D
Asi chceme trpieť. Veď je to take romantické...