Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prve rande

Príspevok v téme: Prve rande
Patinka

Ahojte/dobrý deň

Mám zasa ten istý problem, mám sa stretnuť z chlapcom. Ale tento krát nie s zhovorčivím ale z hanblivim takých hanblivím ako som ja :O Pomôžte mi o čom mám dať reč, alebo poradte mi všetko prosím. Toto bude pre mňa veľmi veľmi veľmi ťažke a vopred ďakujem :)

Patinka

:D Ja viem že niesom najlepšia v gramatike, ale veď nepýtam sa na to ako dobre píšem.. :( jednoducho sa bojím ako to dopadne že nebude o čom rozpravat a že sa mi stane nejaký trapas ale niečo :(

Blondula

ja si spominam na jedno z prvych rande.... strasne som bola nervozna a tiez som nevedela co a jak,i ked mne vyrecnosti viacej uz netreba :D samozrejme prisla som neskoro,musela som bezat,aby mi napadnik neusiel,opadli mi natocene vlasy,rozmazali sa mi oci a ked sme si konecne sadli a ja vyzliekla bundu,s hrozou zistim,ze este aj sveter som mala naopak :D :D takze o zabavu bolo postarane :D

Mimulus

Skús zistiť aké má koníčky alebo presnejšie či nemáte spoločné či nechodíte niekam radi obaja. No a potom sa už bude ľahšie konverzovať - teda v prostredí a na mieste ktoré milujete obaja :)

Patinka

Ja mám 13 a on bude mať 15 :) :D Aj tak ďakujem za vaše názory. Aj tebe mimulus. :) potom sa ozvem ako to dopadlo mám čas ešte premýšľať, mám na to týždeň

M 25

neviem, kolko máte rokov.. ale chodte na vínko, to vám pomôže sa trošku uvolniť a aj konverzácia bude lahšia :)