Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Život bez penazi a stresov

Príspevok v téme: Život bez penazi a stresov
andrejkaaaaa

Ahojte vsetci,
chcela by som sa spytat, ci by sa podla vas dalo zit bez penazi niekde v nejakej chatrci/bunkry/karavane/stane/prirode a zivit sa iba z toho, co ponuka priroda..teda viem, ze sa to da, ale cchela by som vediet aj nazory inych ludi..proste zitie bez stresov, penazi a hlavne v prirode, travit cely svoj cas iba s niekym, na kom vam zalezi..nerozmyslate niekdedy nad tym?lebo ja cim dalej, tym viac...

goriliazena

je az podozrive kolko vela ludi tuzi prave o takomto niecom. ja vynimka niesom. jedinou mojou ambiciou a vyhliadkou do buducnosti je zivot kde si pri lese, bez ludi,bez dani, bez sraciek. jedna izbietka + zahrada + vsetky zvierence sveta. a oficialne neexistovat, byt dobrovolnym bezdomovcom. druha alternativa pre mna je zit v nakladnych vlakoch. sadat z vlaku do vlaku. to by som mala dva v jednom. bezdomovec cestovatel.
zariadit sa to da, aj sama to dokazes. ide len o to ci najdes na to gule a nebudeti vadit samota. a ak si si tym neni ista, tak by si do toho nemala ist, aby ta to neomrzelo po case.

lost

aaale ja uz musim ist spat, rano skore vstavanie ach jaj, aspon ze za spanok sa neplati :D inac by som sa v niektore dni nedoplatil :D

lost

nj, stacilo by sa s tym kokosovym koktailom obliat a uz je to prirodzeny krem :) len neviem presne aky "faktor" ale hej, domorodco nikdy nejdu von pocas slnka, len turisti :) tak poznas kto je domaci a kto nie (a eventualne za to zaplati popalenim od slnka :D )

Lulita

lost - vies, ze som na to myslela, ze ako toto poriesit? ale myslim, ze by som casom zdomorodela a nevadilo by mi to slnko, v case najvacsich horucav by som lezala pod palmovym listom s kokosovym koktailom v ruke :p