Svrbenie celého tela

Príspevok v téme: Svrbenie celého tela
Meggie8365

Čaute!

Hrozne prosím o pomoc! Už 4 mesiace ma svrbí celé telo, no žiadne vonkajšie príznaky nemám. Len ma proste všetko svrbí, dokonca aj uši, nos a niekedy aj jazyk v ústach. Je to hrozne nepríjemné a ja už som so silami na konci. Je to vyčerpávajúce. Kožná už nevie, čo so mnou. Máte nejaké rady, tipy?

Ďakujem pekne!

Lulita

nemalo, len ju strasne svrbelo cele telo a uz si pripadala ako blazon, nakoniec mala nadory na plucach, ine priznaky nemala, ale rýchlo sa z toho dostala, ja netvrdim, ze to mas! moze to byt kadeco

Meggie8365

Lulita - A okrem toho, zväčšené uzliny pokiaľ viem nemám. Snáď....myslíš, že by to aj tak mohol byť lymfóm bez zväčšených uzlín?

Lulita

no vidis aj pecen to moze byt, alebo zlcnik, chod k obvodnemu, povedz aky mas problem a ze sa bojis, ci to nie je nieco vazne, v ramci preventivky nech ti urobi aj biochemiu- v ramci nej su aj pecenove testy a urcite pýtaj rtg pluc, uzliny niekde zvacsene nemas?

Meggie8365

Lulita - Ok, ďakujem. A to mám ísť ku obvodnej s tým? Nech ma tam pošle, alebo ako? A kde si môžem dať pozrieť pečeň, či je zdravá, neviete?

Lulita

nechcem ta strasit, ale aj lymfom ma take priznaky, chod na rtg pluc, poznam jednu babu, co toto mala a nakoniec mala lymfom

Meggie8365

ika211 - No, dávala mi kožná. Tri druhy tabletiek. Tie tretie najsilnejšie ma hrozne uspávali, bola som po nich ako nadrogovaná, tak som ich prestala používať, no nezdalo sa mi, že to samotné svrbenie by mi po nich prestalo. :(