Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psychiatricke oddelenie v Trnave

priemer82

tak podla eho co som citala o pezinku myslim si ze ta trnava by bola nie o 100, ale o 100 krat lepsia. minus je to ze zle varia. len ako vravim, neviem aky tam je rezim. a aj ja premyslam ci tam mam ist.

Meretseger

Prečo, to tam tak zle varia? :D
Zvažujem pobyt, bola som minulý rok v Pezinku, bývalá psychiatrička ma zas stále posielala do Trnavy a ja neviem, ktorá voľba by bola lepšia.

priemer 82

aj ten tam je a dokonca su tam aj obedy zadarmo myslim v stacionari. ale tak oddelenie je lozkove. takze nejako sa to tam musi oddelovat. mas v plane tam ist? inak zarucene tam schudnes:)

priemer82

kludne by si mohla:) podla toho co som pocula od jednej pani ona tak tiez niekam chodila odtial ako mali vychadzky:) ale to asi aj podla diagnozy.....:) ale tak mam kamaratku, ktora ma emocne nestabilnu osobnost hranicny typ a bola sa tam pozriet ale nic viac neviem..islo jej o tie vychadzky ci by mala...dva dni nie ale potom ze vraj rano aj poobede hej:) takze kludne:) len neviem, aky je tam rezim

Meretseger

Zvažujem totiž pobyt, a TT by sa mi hodila kvôli škole, chodím na TU :D Že by som si odbiehala z oddelenia na prednášky XD

Meretseger

Tak niečo je tu www.zdravie.sk , napr. tá kultúra či šport, ale tak čo sa týka otvoreného oddelenia, tak tam boli aktivity ako zumba, fitlopty, kalanetika, dva razy týždenne skupinová terapia, raz týždenne túra do okolia (to tam stálo za to, v TT niečo je? okrem Bernolákovho sadu, či ako sa to volá? :D), denne o 7:00 rozcvička, dopoludnia pracovná terapia (a zbierame nedopalky či šišky, yeah!) a autogénny tréning.