VADNY KRCOK MATERNICE..

reny83

mna zvykne bolievat krcok,bola som s tym aj u gynekologa a nepovedal mi nato nic. a niekedy pri sexe zacnem krvacat. nedavno som bola u jedneho lekara,co zastupoval mojho a tiez ked ma pozeral tak mi zacala kvapkat krv, ale si myslel,ze je to z inej paciantky a ja som zistila ked som sla na wc,ze mam spinave nohavicky. Tvrdia,ze je vsetko v poriadku tak nechapem preco ma obcas bolieva :(((

wanesa

ahoj cherry sory ze som nepisala ale dlho som tu nebola uz si na tom bol-a tak mne to robili mrazenim vobec to nebolelo uplne v pohode ako normalne vysetrenie len trvalo troska dlhsie

cherry

ajoj wanesqa aj mne pred par dnami zistili ze mam vredik na krcku maternice musim ist este na zakrok na wzorku pre testy a potom ze sa uwidi ako mi to odstrania, tebe ako?? prosim ak mas skusenosti napis budem rada bo nejak tu nikto nepise a mam z toho trochu strach....

wanesa

ahojte nic sa nemusite bat ak sa na to pride vcas je uplne bezpbolestne odstranenie toho vredu sama som na tom bola pred 2 mesiacmi ale ak mozem poradit ak sa nieco nezda k lekarovi aj s uplnou somarinkou sama o tom nieco viem verte mi

carrie

ahojte, ja mam 19 a tiez ma rozculuje ze je to akosi moc blizko. som rada ze je o tom rec, asi je to teda normalne. ale aj tak sa bojim ze to mam nejake velke...