Dobrý deň, potrebujem poradiť ohľadom účesu na ples,ktorý sa koná v piatok a ja som to začala riešiť 2 dni pred tým ach :)))
Mám hrozne ťažké vlasy, rovné, dlhé a zvyčajne keď si ich sama natáčam, tak mi po pár hodinách padnú (pomaly až do pôvodného stavu :-)) určite to niektoré poznáte.
Možno to spôsobuje zlý lak na vlasy alebo čo. (Viem že moje vlasy to dokážu, lebo raz v živote som ich mala natočené od kaderníčky a vydržali celú noc)
NEviete mi poradiť nejaký prípravok, ktorý je fakt dobrý na tento problém? alebo akoby ste to riešili vy?? :)) Vopred ďakujem za všetky ochotné odpovede :-))
P.S. Kaderníčke ísť nechcem, pretože nechcem žiadny honosný účes,iba jemné vlny,ktoré si vypnem na jednej strane, no strašne sa bojím,že zo moje vlasy nevydržia a za 3hodinky budem mať po účese. A nechcem s tým chodiť od rána, lebo aj tak by som mala len nervy z toho že to padne :D
Pre baby - ťažké vlasy, ako ich natočiť sama aby vydržali?
pocuj napis po tom plese ze ako to dopadlo, ci ti uces spadol alebo nie...prijemnu zabavu :)
Ďakujem, no asi to skúsim s tou farbou,lebo aj tak som si chcela farbiť vlasy a tuším máš pravdu mirka, že vždy keď si zafarbím vlasy tak sú také objemnejšie a tvarovateľnejšie :)
Orchidejka - hej, súhlasím zálží aj od kulmy, ja mam dobrú, no na moje vlasy je asi slabá. Kamoška má takú 100ročnú, železnú a je úplne najlepšia, tak snáď pomôže :) tá tvoja musí byť tiež nejaká lepšejšia :)
u mna bol toto vecny problem. Nie zeby som mala tazke vlasy a ani uplne rovne nie - tocia sa do vsetkych moznych stran, ale vzdy ked som si ich natacala do par hodin bol moj efekt trapenia nulovy, proste vsetko spadlo. Nepomohlo nic, ani kilo laku ani pripravok ktory som striekala na kazdy pramen zvlast pri kulmovani..uz som si myslela ze si to neviem dobre urobit no potom mi napadlo ci to nebude kulmou. Vtedy som mala este tu taku co sa sklada, ze vyberies vrch a mas zehlicku, alebo si vlozis ten nadstavec na kulmovanie ci na ine vlnovkovanie a mas. Proste s roznymi nadstavcami a urcite za nejaku nizsiu cenu to bolo. No potom som si kupila original kulmu od remington a minule som to len tak vyskusala ze co to urobi a natocila som si ich na skusku vecer predtym ako som isla spat a kucierky mi zostali asi tak dva dni dokym som si opat neumyla vlasy a to bez pouzitia akehokolvek pripravku ci nebodaj laku
Ja mam tiež rovnaky problem. Raz mi vydržali natočene vlasy dosť dlho keď som si ich natočila hneď po farbeni vlasov. Neviem či to malo niečo s tou farbou, ale vtedy som sa až čudovala že mi to tak drži.