Ahojte, minuly tyzden ma opustil manzel. Mali sme dajaké problémy, myslela som, ze sa to vyrieši a nič nenaznačovalo tomu ze by to spravil. Stále tvrdil, ze nas ma rad, zostala som so synom sama. Odstahoval sa. Povedal, ze neverí na manzelstvo, ze nebol so mnou stastný. Ja som plakala, prosila ale nepomohla som si. Neviem sa s tym zmieriť. Potrebujem poradiť ako sa s tym čo najlepsie vysporiadať. Najlepsie kto by mi vedel poradiť, pomocť, kto to zazil. Ďakujem
Opustil ma manzel
urcite ho nepros o lasku, to je strasne ponizujuce, ked uz odisiel, len si ta bude este menej vazit
má inu.... je to tak ... neboj jemu sa to všetko az vráti ... možno nie teraz ale časom zistil čo spravil a čo stratil ... ty urcite na neho nečakaj ,...aj ked je to ťažké netrap sa a neozývaj sa mu .... si silná isto to zvladnete :) a možno sa to stalo pre tvoje dobre a čaká ťa ten najšťastnejší život s niekým iným :)
v tom prípade by som to iste neriešila ako napísal doubledog, už sa mu iste neozývaj, nečakaj na neho a hlavne ho nepros, pretože sa riadne ponížiš aj pred ním aj pred tou jeho novou. proste na neho musíš zabudnúť, aj ty si ešte môžeš nájsť nového časom. venuj sa teraz sebe a synovi.
Ano, je to tak, nasiel si inu....
A este jedna dolezita vec-pozor na syna. Manzel neodisiel len od teba, ale aj od syna, tiez to nanho vplyva. Vela sa rozpravajte (primerane jeho veku, kedze nevieme, kolko ma rokov).
Je to velmi zla situacia, bohuzial nie si prva a ani posledna, ktorej sa to stalo (ja tipujem, ze manzel ma inu, mozno sa mylim). Treba ist dalej.
je mi to strašne ľúto, ale hlavne z toho dôvodu, že to bolo viac menej asi zrazu.
A odporúčam aj ja to isté čo mima.0 :)
Všetko bude opäť raz dobré, hlavne sa netreba zaťažovať minulosťou.
Ahoj, najlepšie bude, keď si nájdeš nejaké záujmy, aktivitu, máš teraz dosť času na seba a na syna, neviem aký je starý. ale hlavné je nesedieť doma ale začať chodiť napríklad do fitka, cvičiť, môžeš sa so zobrať napríklad na výlet, na lyžovačku, kúpte si napríklad psíka pre radosť, staraj sa o seba, dopraj si napríklad nový účes, manikúru, budeš sebavedomejšia, nájdi si nejaké koníčky a uvidíš že budeš šťastnejšia.. najlepšie to spraví čas, za dva dni ho určite žiadny zázrak z tvojej hlavy ani srdca nevytlčie to vieš, ale musíš sa niečim zamestnať pričom budeš na neho myslieť menej a budeš sa cítiť lepšie a zmieriš sa s tým určite rýchlejšie.