paci sa velmi jedno dievca zo skoly - vyska, trosku neskoro som si to ale uvedomil, teraz uz v podstate mam minimum sanci ju stretnut, poznam sa s jej kamaratkou a mam na nu fb maximalne, akoby som to mohol nejak diskretne a nevtieravo spravit aby som jej nieco naznacil ?
Páci sa mi
Co sa ti na mn ej paci ze si nato prisiel tak neskoro? Kde si mal oci doteraz?
normalne jej napis, nieco napadite a nepodpis sa, nech hada a rozmysla ze kto jej to pise :D teda pisem za seba, ako by som si predstavovala napadite balenie, nie ze dojde za mnou typek ze Cau ja som Duro, nejdes na kavu? :D s tou kamoskou to mozes tiez skusit, ale ked zacnes vyzvedat u nej, tak ak su tie baby dobre kamosky, mozes si byt isty ze jej to povie
Skús sa dostávať čím častejšie a čím viac do jej blízkosti...zisti si jej rozvrh, kde čo máva, kde chodí a tak
Ak sa nedarí...spomínal si, že poznáš aj jej kamarátku, tak sa spýtaj jej, či nemajú nejaký spoločný program, či niečo nie je, čo pravidelne vykonávajú...možno navštevuje nejaké krúžky, alebo chodí na niečo voľnočasové aktivity a tak, alebo sa chodia niekam zabaviť či tak a skús sa tam vyskytnúť zároveň nich tiež...potom to už bude na Tebe....že sa jej prihovoríš oslovíš, nadhodíš spoločné témy rozhovoru, pozveš ju na niečo a tak :)
na osud to moc nechcem nechavat, tak pozname sa, parkrat sme kecali, myslim ze mi aj davala nieco najavo, ale tak vtedy som mal divne obdobie
podla mna osud neni, sam si tvoris osud. keby sa mi v skole niekto pacil tak som tam isto castejsie.
hm, a osobne ju poznas? ak hej tak ju normalne nezavazne niekam pozvi, nie? vsako co ide
Nechaj to na osud.
jedine v skole nahodne, ale tam som pomenej takze sance male
a preco sa s nou nemozes stretnut?
keby viem uplne presne kde byva, tak to aj spravim
Posli jej kvety :)