Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Raynaudov syndróm - studené fialové ruky

Príspevok v téme: Raynaudov syndróm - studené fialové ruky
Lenora

Kto má podobný problém studených fialových rúk? Čím väčšia zima, tým chladnejšie ruky a ešte viac sfialovejú a aj keď je v miestnosti teplo, tak veľmi dlho trvá, kým sa aspoň trochu zohrejú, takže je to tak, že hoci môžem aj aj vo vykúrenej miestnosti, aj tak mám studené ruky. A čo je horšie, robia sa mi na prstoch také zdureniny, akoby napuchnuté prsty alebo niečo ako guličky v bruškách prstov a tie zdureniny sú na prvom a druhom článku prstov, aj zvonku alebo z vnútornej strany, alebo aj zboku. Reumatologička mi nepomohla - to, čo mi predpísala, na mňa nemá nijaký účinok a sama povedala, že inak mi už nevie pomôcť. Ešte to, že sú studené ruky, by mi tak nevadilo, to mám už dlhé roky, ale tá fialová farba pôsobí odpudzujúco a normálne sa hanbím ukazovať svoje ruky, väčšinou ich skrývam a nemôžem ich mať len tak voľne, vždy si ich dávam automaticky do vreciek, kde im je aspoň trochu teplejšie alebo musím stále nosiť rukavice, hoci aj v tých mi je zima. Veľmi mi vadia tie zdureniny a so srdcom tiež nič nemám a neviem, ako by som mohla predchádzať aspoň tomu, aby sa mi tie zdureniny netvorili? Asi tak 2 týždne sú a potom postupne zmiznú, ale nie naraz rovnako, takže vždycky na nejakom prste nejaká zdurenina práve je. A potom sa objavia znovu. Naprv som to mala len na pravej ruke, teraz už aj na ľavej, takže sa mi to rozširuje.

RNG

Zdureniny su zapaly, na to pomozu protizapalove ako curcuminoidy s bioperinom, boswelin, vitamin C a rozne enzymy.,
Na zuzovanie ciev pomoze ich rozsirit napr ovocie hlohu, ma to efekt ACE a treba na to 2 az 5 gramov sucheho ovocia(hawthorne).
Odporucam na zlepsenie cirkulacie si cistit cievy lecitinom a lipazou, teda vseobecne silnymi enzymatickymi doplnkami a samozrejme nattokinazou, co nielenze zriedi bezpecne krv, ale odstrani aj fibriny na stenach co znemoznuju priestup kyslika do tkaniva, a odstrania aj krvne zrazeniny, uplne bezpecne, bez rizika krvacanlivosti alebo inych skodlivych postrannych ucinkov.