čo si myslíte o žene, čo nechce deti? ani po nich netúži? existujú také?
Ked žena nechce dieťa ...
:D áno, sama sem píšem monology :D preto je to tu také najdiskutovanejšie :D hahaha
keby si si prečítal/a celú diskusiu, kde písali aj ostatní, nie len ja :D , tak by si pochopil/a, o čom to celé je .. a prečo to bolo založené ;)
no ja neviem M25 ci su ti az tak u riti. zalozila si diskusiu 28.1., je polka februara a stale je aktivna - ma uz 5 stran...takze az tak lahostajne su ti neni podla mna.
Leela, ti poviem .. už od prveho ultrazvuku nás tam zahrnujú foto svojich detí.. presne, prvý krok, prvý zub, prvý vypadnutý zub...
a už zrazu nie je ona, už je "my" ..
z môjho pohladu je to aj smutné, akoby stratila svoju identitu, osobnosť..
ale z pohladu mamičiek, je "len" mamička..
ako proti nim nemám nič, obdivujem niektoré, že vôbec deti majú
Nič v zlom, lebo viem, že sú tu aj ženy, čo majú deti ;) Nemám v úmysle ich nejak uraziť. Skôr som si spomenula na jeden článok o mimibazáre, ale to bol už extrém...
M 25, mne je z takých fotiek len zle. A z ušušľaných mamičiek, a z používania "my" miesto "on, ona, ja". A z podobných kravín. Absolútne ma neberie, že malý spravil krok, a potom zase padol na zadok. Ale toto ani tak nie je ten dôvod prečo ich nechcem, len ma to otravuje.
ked ich môžeš vrátiť :D
presne, sú zlaté, pre mna tak do 4 a potom od 18tky :D haha
Deti su zlate tak do 3 rokov i to len na 2-3 hodiny denne :D
ked vidím na fb, ako sa idú zblázniť, ked vidia nejaké video, kde deti tancujú, ako bolo teraz populárne gangnam style s deckami, či nejké citáty, alebo obrázky malých anjelikov.. no neviem :D
bevas. akoby som čítala o sebe. vo mne presne nič neevokujú .. sú to pre mna len další ludia :D nejačím, ked nejaké zbadám :D