Kurzy angličtiny - (ne)oplatí sa to?

Príspevok v téme: Kurzy angličtiny - (ne)oplatí sa to?
ibed

Ahojte všetci! Moja otazka je či sa Vam oplatilo chodiť na nejaké kurzy . Pretože rada by som začala, navštevovať nejake ten kurz ale nie su najlacnejšie takže bolal by som Vám veľmi vdacna za vaše nazory či skusenosti. Naučili ste sa niečo? Oplatí sa to? Do akej školy ste chodili? Dorozmumiete sa? atd. Dakujem za Vaše Príspevky!

littlepony

Ahoj! Podľa mňa sa ti kvalitné kurzy určite oplatia. Skús si preštudovať ponuku a ak ti môžem odporučiť tak tieto [url=www.yourchoice.sk] jazykové kurzy Trnava[/url] som absolvovala už párkrát a vždy som bola veľmi spokojná!

sweater*

takto, samozrejme ze ti to nieco da, neviem na akej urovni si a ake ocakavas zlepsenie. tiez to nieje len o tom ist si tam posediet na 3 hodinky v tyzdni aj ked chapem ze pre pracujucich ludi, nebodaj este rodicov je aj to fuska, no aj chces nejake vacsie vysledky treba sa tomu aktivne venovat, poctivo si aj doma prechadzat co ste prebrali, jednoducho venovat sa, snazit sa co najviac zapajat aj na hodinach atd. tiez zalezi od ucitelky ale myslim ze tie co ucia na jazykovkach vzdy za nieco stoja, ale tie samozrejme musis brat v potaz ze je vas tam ja neviem 25, bolo by to ine keby si najdes kurz kde by bola mala skupinka alebo dokonca jednotlivec... zalezi to od vela faktorov ale v skratke, pokial t vezmes naozaj vazne urcite sa niekam posunies v tvojich jazykovych zdatnostiach :)